Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Γιάννης Μουράτογλου: Η πρώτη δήλωση του νέου δημάρχου Έδεσσας μετά την ανάληψη των καθηκόντων του

Δελτίο Τύπου

Μέσα σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας οι συνάδελφοι μου, Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Έδεσσα – Βεγορίτιδα», με εξέλεξαν Δήμαρχο, μετά την αποχώρηση του Δημάρχου Δημήτρη Γιάννου.

Θεωρώ σημαντική αναγνώριση της προσφοράς μου, στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που εδώ και 30 χρόνια υπηρέτησα με μεγάλη υπευθυνότητα σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο. 


Είναι μεγάλη τιμή στο πρόσωπό μου το γεγονός ότι έλαβα το σύνολο των ψήφων των συναδέλφων μου! Τους ευχαριστώ και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την πορεία που έχουμε χαράξει.

Σε ότι αφορά στον απερχόμενο Δήμαρχο, Δημήτρη Γιάννου, θέλω να τονίσω ότι είμαστε στενοί συνεργάτες τα τελευταία 12 και πλέον χρόνια. Δουλέψαμε για το καλό του τόπου και αυτό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε από όποια θέση ευθύνης μας τοποθετήσουν οι συμπολίτες μας.


Απευθυνόμενος στους συνδημότες μου στον Δήμο Έδεσσας θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι το υπόλοιπο της θητείας, μέχρι τη λήξη της δημοτικής περιόδου θα είναι μήνες δουλειάς. Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, δεν θα παρεκκλίνουμε σπιθαμή από τις αξίες της παράταξης και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον τόπο και τους ανθρώπους του.


Γιάννης Μουράτογλου

Δήμαρχος Έδεσσας

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365