Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Θρίλερ στην Οκλαχόμα: Επτά πτώματα βρέθηκαν σε σπίτι καταδικασμένου, αναμεσά τους ήταν και δύο έφηβες που αγνοούνταν

Επτά πτώματα βρέθηκαν
Θρίλερ σε μια μικρή πόλη της Οκλαχόμας, όπου βρέθηκαν σε σπίτι τα πτώματα επτά ανθρώπων, μάλιστα ανάμεσα στις σορούς είναι και τα πτώματα από δύο έφηβα κορίτσια που αγνοούνταν. Τονίζεται ότι το σπίτι ανήκει σε έναν άντρα καταδικασμένο για σεξουαλικά αδικήματα.

Τα πτώματα πιστεύεται ότι ανήκουν στην 14χρονη Άιβι Ουέμπστερ και στην 16χρονη Μπρίτανι Μπρούερ και βρέθηκαν όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν την κατοικία όπου διέμενε ο 39χρονος Τζέρι ΜακΦέιντεν, ο οποίος είχε καταδικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα, όπως είπε σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε διαδικτυακά από τον τηλεοπτικό σταθμό TOTV στην Τάλσα ο σερίφης της κομητείας Οκμάλτζι, Έντι Ράις.


Τα άλλα πτώματα πιθανόν να ανήκουν σε μέλη της οικογένειας του ΜακΦέιντεν, είπε ο Ράις και επισήμανε ότι κανένα από τα πτώματα δεν έχει επισήμως ταυτοποιηθεί από τον ιατροδικαστή της κομητείας.


Η κομητεία είχε σημάνει συναγερμό νωρίτερα χθες για τις δύο αγνοούμενες έφηβες, σύμφωνα με τον οποίο η τελευταία φορά που εθεάθησαν στην Ενριέτα ήταν στις 01:22 και πιθανόν να επέβαιναν σε ένα λευκό αυτοκίνητο Chevrolet Avalanche μαζί με τον ΜακΦέιντεν. Ο συναγερμός ήρθη όταν βρέθηκαν τα πτώματα.


Ο Ράις είπε ότι οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι περί τις 3 το μεσημέρι, το ερεύνησαν και βρήκαν τα πτώματα. Δεν αναζητούν πλέον τις δύο έφηβες και τον ΜακΦέιντεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365