Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Γιάννης Σηφάκης από την Έδεσσα: Η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και στην Πέλλα έχει αποφασίσει ότι η μόνη λύση είναι η πολιτική αλλαγή με πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο
Δείτε το βίντεο:



3 σχόλια:

  1. πως και δεν όρμηξαν οι κάφροι ακροδεξιοί που την Κυριακή πάνε εκκλησία και την Δευτέρα δέρνουν κόσμο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή ήταν μόνος του.Αν ήταν και κανένας ακόμη...Οι κάφροι που αναφέρεις πάντως δεν έχουν σχέση και πάνε εκκλησία μόνο σε εκλογές.Τον υπόλοιπο καιρό κάνουν παρέα με κάφρους σαν εσένα.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνείς Σηφάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365