Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Ήττα στην Επανομή για τους Λύκους

Ήττα στην πρεμιέρα

Με την ήττα έφυγε από την Επανομή η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, καθώς η τοπική Αναγέννηση επικράτησε με σκορ 2-0 στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και δημιούργησαν δυο καλές φάσεις μπροστά στα αντίπαλα καρέ, χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες με τον Χαραλαμπίδη.

Στην συνέχεια οι Λύκοι ισορρόπησαν και δεν κινδύνευαν ιδιαίτερα, ωστόσο μια αμυντική αδράνεια έφερε το τέρμα τον γηπεδούχων στο 36’ με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Πανυτσίδη, που με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Καραγιαννίδη.

Στο 45’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση, όταν αρχικά το σουτ του Ελευθεριάδη απέκρουσε ασθενώς ο Μπούκας, αλλά το σουτ Μονογενίδη απέκρουσε και πάλι ο Μπούκας και στην συνέχεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αποφασιστικοί και πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο κάτι που έφερε την επίτευξη του δευτέρου τέρματος τους στο 68’ με τον Χαραλαμπίδη, μετά από σύγχυση στην άμυνα των Λύκων, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον έλεγχο στα τελευταία λεπτά και να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Παπαδημητρίου, Βασιλόπουλο και Αταλασίδη, αλλά το τέρμα που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι δεν ήρθε ποτέ.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Νίτσας, Νάκας, Μπουρονίκος (Λάρισας)

Οι Συνθέσεις:

Αναγέννηση: (Γιάννης Μπαλασάς)
Μπούκας, Μπουλγκουρίδης, Παπαζαχαρίας, Νταντάμης, Τσιομπανίδης, Μπαλασάς Β., Ζορπίδης, Δούμας, Πανυτσίδης, Αντωνιάδης, (70’ Μπαλασάς Κ.), Χαραλαμπίδης, (70’ Τασιώνας).

Μ. Θύελλα: (ΒασίλησΣαμαράς)
Καραγιαννίδης, Σαμαράς, Παπαδημητρίου, Μιχαηλίδης, Αθανασιάδης, Ελευθεριάδης, (76’ Άτζος), Βασιλόπουλος, Αταλασίδης, Νάνος, (57’ Οξύζογλου), Τσόρμπας, Μονογενίδης, (63’ Κιλικλής).

Φωτό:







5 σχόλια:

  1. Αι τωρα με την μαρινα να δουμε τι θα κανετε..... ηττα και υποβιβασμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mporeis na er8ei na mas deis an 8eleis.....ektos an efages kai sy 4-5 kai akoma den xwnepses

      Διαγραφή
  2. Εγώ θα πω μπράβο στον Λυκόστομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τι ακριβως μηδεν ποιοτητα ποδοσφαιρου.......μονο ο τερμας και το 10αρι αξιζουν μπραβο(γνωμη μου)

      Διαγραφή
  3. Νωρεις νωρεια τα οργανα...Με την Μαρινα να δεις γλεντια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365