Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Ανίκητος αμυντικά έφυγε με τον βαθμό από την Λάρισα ο Αλμωπός

Ισόπαλος στη Λάρισα ο Αλμωπος

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Λάρισα ο Αλμωπός Αριδαίας, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 με τον τοπικό Ηρακλή. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και ισορροπημένο, χωρίς τις μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αφού παίχθηκε παιχνίδι κέντρου ειδικά στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι του Γιώργου Τυριακίδη είχαν τον έλεγχο του αγώνα και κάποιες καλές στιγμές χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα, αφού το σουτ του Πέλκα στο 62’ δεν βρήκε τον στόχο και στο 90’ ο Ταχματζίδης δεν κατάφερε να κάνει το κοντρόλ της μπάλας βρισκόμενος σε πολύ καλή θέση.


Με αυτόν τον βαθμό ο Αλμωπός είναι ακόμη πιο κοντά στην παραμονή, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που βρίσκονται σε δυσχερή θέση.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), Σακκάς (Θεσσαλίας), Στεφανής (Καρδίτσας)
4ος Κεχαγιάς (Κοζάνης)

Οι Συνθέσεις:

Ηρακλής Λάρισας: (Χρήστος Χατζηλιάδης)
Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Συρεγγέλας, (70’ Κάσας), Γκαρσία, (λ.τ 44’Ζαφειρίου),  Κέρη, Χατζής, Λεσάϊ, (86’ Λαγωνίδης),  Γκουγκούδης, Γκαλίτσιος, Καμπέρης, Μπόσιο.

Αλμωπός: (Γιώργος Τυριακίδης)
Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Παρασκευάς, Μανωλάκης, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι, Έππας, Παπαδόπουλος, (85’ Ταχματζίδης), Πέλκας, (66’ Πέττας), Πατρινός, (60’ Τσιπούρας).

1 σχόλιο:

  1. Καλή είναι η άμυνα όμως χρειάζεται και κανένα γκολ, τουλάχιστον εντός έδρας ο κόσμος έρχεται να δεί σκορ νίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365