Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας: Εξήντα νέες προσλήψεις - Δείτε τις ειδικότητες

Δείτε τις ειδικότητες
Δείτε τις ειδικότητες:



10 σχόλια:

  1. 60 νέες προσκλήσεις.....εργοστάσιο άνοιξε στα λουτρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγο πριν τελειώσει η τετραετία. Πριν γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με άλλους 80 κλείνεις ψηφοδέλτιο...γελάει ο κόσμος μαζί σας εντελώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειλικρινά όλοι εσείς που αναρωτιέστε, έχετε πάει ποτέ σας να δείτε τι γίνεται στα Λουτρά;δεν ειναι λογικό τώρα που ξεκιναει η καλοκαιρινή σεζόν να εχει κόσμο να εξυπηρετήσει; έχει κουράσει αυτου του είδους η αντιπολίτευση... πείτε τίποτα καινούργιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο μετάνιωσα που σε εμπιστεύτηκα είσαι μακράν ο πιο ανίκανος δήμαρχος που έχει περάσει από την Αλμωπία,, ήρθε η ωρα να γυρίσεις στο Βιλαμπαχο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο και εγω

      Διαγραφή
    2. Και αφού έχει τόσο κόσμο στα Λουτρά γιατί δεν βγάζει θέσεις ασεπ ρε έξυπνε... επίσης αν θες να ξέρεις τα λουτρά δεν είναι με σεζόν,δουλεύουν όλο τον χρόνο και το χειμώνα έχει περισσότερο τζίρο γιατί δουλεύουν πιο πολύ τα κλειστά...που εκεί είναι κ το χρήμα...τα υπόλοιπα είναι διακοσμητικά

      Διαγραφή
    3. Ενήμερου σου λίγο καλύτερα για τις 60 θέσεις σε παρακαλώ και μετά γράψε ότι είδους σχόλιο θες !!! Είδαμε και τα χαΐρια της προηγούμενης τετραετίας !!! Μάλλον οι selfie ήταν καλύτερες!

      Διαγραφή
  6. Λίγο ακόμα και οι προσλήψεις τα τελευταία χρόνια θα φτάσουν τον πληθυσμό του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365