Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Ανακοίνωση τον πρώτο του υποψήφιο ο Δημήτρης Μπίνος

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Ο Ιάκωβος Χωλίδης είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας, με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και γνώση για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.

Λόγω και της επαγγελματικής του ενασχόλησης, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες του αγροτικού κόσμου. Στο παρελθόν διετέλεσε Πρόεδρος της Τ.Κ. Νότιας - Αετοχωρίου, καταγράφοντας σημαντικά αποτελέσματα για το χωριό του. Η επαγγελματική του ενασχόληση αλλά και η παρουσία του στα κοινά, τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική μας κοινωνία.

Ο Ιάκωβος συστρατεύεται στη συλλογική μας προσπάθεια, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, για να αγωνιστεί για την Αλμωπία της Καρδιάς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365