Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Δ. Σταμενίτης: «Συγκινητική η τεράστια προσέλευση σας και στα Γιαννιτσά» - Ασφυκτικά γεμάτο το Πνευματικό Κέντρο (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Μετά την Αριδαία, την Σκύδρα και την Έδεσσα, ο υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πέλλας με τη Νέα Δημοκρατία Διονύσης Σταμενίτης ολοκλήρωσε χθες, 17.05.2023, στην πόλη των Γιαννιτσών τις μεγάλες και μαζικές του προεκλογικές συγκεντρώσεις. Την εκδήλωση του υποψήφιου τίμησε με την παρουσία του ο τ. Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Παπαϊωάννου, ο οποίος μίλησε για τους λόγους που πρέπει οι πολίτες να επιλέξουν τη Νέα Δημοκρατία ενώ μιλώντας για τον Διονύση Σταμενίτη τόνισε τη μαχητικότητα του, τον σταθερό ιδεολογικό του προσανατολισμό, την αγάπη του για τον τόπο του και τις μάχες που δίνει για την πρόοδο του.


Στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών από φίλους και υποστηρικτές του, ο Διονύσης Σταμενίτης έκανε τον απολογισμό της περασμένης τετραετίας και παρουσίασε το όραμα του για την επόμενη ημέρα. Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, μίλησε για όσα ο ίδιος διεκδίκησε κατά τη διάρκεια της θητείας που ολοκληρώθηκε και αναφέρθηκε στα βήματα που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα, ώστε ο Νομός Πέλλας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, να περάσει οριστικά στη νέα εποχή.


3+1 προτεραιότητες για την Πέλλα της επόμενης ημέρας.


Όπως σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, έτσι και στη χθεσινή του ομιλία, ο Διονύσης Σταμενίτης, παρουσίασε τις προτεραιότητες που ο ίδιος θέτει:


• Γρήγορη υλοποίηση των μεγάλων έργων που έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και βρίσκονται σε φάση δημοπράτησης (Οδικός άξονας «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα», Φράγμα Αλμωπαίου, Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας κ.α.).

• Αναμόρφωση του κανονισμού του ΕΛΓΑ για κάλυψη περισσότερων ζημιογόνων αιτιών και αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

• Αναβάθμιση του τοπικού συστήματος υγείας, εκσυγχρονισμός των δομών, περισσότεροι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό.

• Δημιουργία φιλικότερου περιβάλλοντος για τις επιχειρήσεις μας, που θα φέρει περισσότερες και καλύτερες δουλειές για τις νέες και τους νέους της περιοχής μας και θα μπορέσει να αντιστρέψει την τάση φυγής των νέων από την επαρχία.

 

Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία συνεχίζουμε στην προκοπή.

Τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη ζήτησε ο Διονύσης Σταμενίτης από τους συμπολίτες του για να συνεχίσουμε, όπως είπε, στον δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής. Μίλησε για την πρόοδο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια την οποία με την ψήφο μας πρέπει να διαφυλάξουμε. Όπως τόνισε ο υπ. Βουλευτής: 


«Την Κυριακή μαζί με τη Νέα Δημοκρατία, την ιστορική παράταξη που ίδρυσε ο μεγάλος  Κωνσταντίνος Καραμανλής. Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που οδηγεί την παράταξη μας στην κορυφή και στο τιμόνι της χώρας. Μαζί συνεχίζουμε στην προκοπή! Συνεχίζουμε δυνατά για την Πέλλα! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπάτσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Τσώτσος, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Αντωνίου, πρώην Δήμαρχοι των Δήμων του Νομού, πλήθος αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων καθώς και υποψήφιοι Δήμαρχοι.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365