Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Αριδαία: Οι κακοτεχνίες του αποχετευτικού συνεχίζουν να βασανίζουν τους κατοίκους (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Δείτε το βίντεο και την φωτό του Aridaia365
Πολλές φορές μέσα από το Aridaia365 έχουμε αναφερθεί στις κακοτεχνίες του αποχετευτικού, το οποίο για πάνω από 5-6 χρόνια βασανίζει τους κατοίκους και επισκέπτες της Αριδαίας, με δρόμους καρμανιόλες.

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη τις ημέρες που βρέχει, αφού οι τρύπες γεμίζουν νερό και οι δρόμοι μοιάζουν με λίμνες, ενώ αρκετά οχήματα έχουν υποστεί σημαντικές φθορές. Πολλές φορές μάλιστα υπάρχουν καθιζήσεις του οδοστρώματος, που προκαλούν εύλογα ερωτήματα και προβληματισμούς. Μία τέτοια καθίζηση παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στα "ψαράδικα", όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο και φωτογραφία.

Η κατασκευή του αποχετευτικού έχει αφήσει πολλές πληγές στην Αριδαία, οι κακοτεχνίες είναι εμφανείς και επικίνδυνες πλέον για τους κατοίκους και την σωματική τους ακεραιότητα, ενώ η εταιρία που το κατασκεύασε, αλλά και οι τοπικοί άρχοντες που την επέβλεπαν, είναι πλέον υπόλογοι στους πολίτες και πρέπει να λογοδοτήσουν γι αυτό το μαύρο χάλι. 

Εύλογες είναι οι ανησυχίες των κατοίκων οι οποίοι θέτουν το ερώτημα, αν θα υπάρχουν προβλήματα στατικότητας κτηρίων εξαιτίας των καθιζήσεων;

Δείτε το βίντεο και την φωτό του Aridaia365 από τα ψαράδικα:





4 σχόλια:

  1. υπάρχει έτοιμη χρηματοδότηση δικτύου ύδρευσης της πόλης και επειτα αποκατάστασης των δρόμων. Η δημοτική αρχή κοιμάται σσσσσσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ποιοτικός κόσμος έχει φύγει μάγκες...κάνουν πάρτυ τα παρτάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Δήμαρχος να προσλάβει άτομα απο το εξωτερικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλάκα πλάκα ρε παιδιά εδώ δεν ζούμε??????? Γελάνε και οι πέτρες με τα χάλια της δημοτικής αρχής..... ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365