Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Eργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Πολυκάρπης – Όρμας (ΦΩΤΟ)

Ιορδάνης Τζαμτζής: « Εργαζόμαστε με συνέπεια για την οδική ασφάλεια»

Με συνέπεια και προσήλωση στο στόχο, για όσο το δυνατόν ασφαλέστερο οδικό δίκτυο, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας  συνεχίζει τις παρεμβάσεις αποκατάστασης, σε δρόμους που εμφανίζουν φθορές και εγκυμονούν κινδύνους, για πεζούς και οχήματα. Το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης, Ιορδάνης Τζαμτζής επέβλεψε τις εργασίες ασφαλτόστρωσης της Επαρχιακής Οδού 2, από την έξοδο της Πολυκάρπης μέχρι την Όρμα, μήκους 2.700 μέτρων.

« Οι προσπάθειές μας για ενίσχυση των στοιχείων ασφαλείας στους δρόμους της Πέλλας είναι συνεχείς και αδιάλειπτες», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Τζαμτζής. «Τα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι ο αριθμός τροχαίων ατυχημάτων στην Πέλλα έχει μειωθεί αισθητά, τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύουν ότι οι προτεραιότητες που θέτουμε είναι στη σωστή κατεύθυνση». 

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Πολυκάρπης – Όρμας εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδοστρωμάτων επαρχιακών οδών (2, 11, 12, 13)», προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ.   





4 σχόλια:

  1. Ας μην το έβαζε ο Κετικιδης και ο Μπάτσος,στο πρόγραμμα και θα βλέπατε δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαλάρωσε ΔΕΞΙΕ ΨΑΛΤΗ....αυτή η οδος είναι ΥΠΟ την επίβλεψη της Περιφερείας....

      Διαγραφή
  2. Πολυκάρπη μέχρι την ορμα είναι 10 χιλιόμετρα, δεν είναι 2,7 χιλιόμετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατάλαβα,πάλι δεν θα φτάσει μέχρι την Ορμα..Όπως με τις κίτρινες γραμμές πριν λίγα χρόνια που έφτασαν μέχρι την γέφυρα Μεγαπλατανου και ερωτομενος ο υπεύθυνος είπε κατά λέξη δεν έφτασε το χρώμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365