Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Πρόσκληση για τα κορίτσια του Νομού Πέλλας-Δημιουργία Γυναικείας ομάδας joga bonito

Πρόσκληση

Με το γυναικείο ποδόσφαιρο να κερδίζει έδαφος παγκοσμίως, με τις γυναίκες αθλήτριες να μην έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους άνδρες...

Με το σπάσιμο των στερεοτύπων. 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι προχωράμε στην δημιουργία γυναικείας ομάδας, η οποία θα ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στο πρωτάθλημα της Γ ΕΘΝΙΚΗΣ!

Δικαίωμα συμμετοχής στο γυναικείο τμήμα έχουν κορίτσια με συμπληρωμένα τα 12 έτη και μεγαλύτερα. 

Παράλληλα με το γυναικείο τμήμα προχωράμε κ στην δημιουργία αμιγώς κοριτσίστικου ποδοσφαιρικού τμήματος σε αναπτυξιακό επίπεδο, για κορίτσια από 7 εως 12 ετών!

Οι προπονήσεις οι οποίες θα γίνονται Τρίτη 19:30 -20:30 και Παρασκευή 19:00 -20:00 θα πραγματοποιούνται στο αθλητικό κέντρο JOGA BONITO.

 Θα διαρκέσουν ένα μήνα και θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Έναρξη προπονήσεων Παρασκευή 2 Ιουνίου. 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλα τα κορίτσια του Νομού μας ,τα οποία θέλουν να απολαύσουν, να παίξουν το παιχνίδι που λατρεύουν και να διεκδικήσουν τα όνειρά τους ,αθλούμενα σε ένα σύγχρονο και ασφαλές αθλητικό περιβάλλον. 

Για πληροφορίες στα τηλ 6975 873002 (Μαντζάρης Βασίλης)

6985560649 (Παλίκογλου Κώστας)

Αθλητικό κέντρο joga bonito 

2o χλμ Αριδαίας-Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365