Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Το Aridaia365 σας βάζει άμεσα στον ρυθμό των Δημοτικών Εκλογών (ΦΩΤΟ)

Το Aridaia365 σας βάζει άμεσα στον ρυθμό των Δημοτικών Εκλογών
Οι βουλευτικές εκλογές τελείωσαν με μεγάλη νικήτρια τη ΝΔ και πλέον όλοι στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στις Περιφερειακές - Δημοτικές Εκλογές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 8 και 15 Οκτωβρίου 2023.

Βρισκόμαστε περίπου 4 μήνες μακριά από τις Περιφερειακές - Δημοτικές Εκλογές, με τις διεργασίες να έχουν ξεκινήσει προ πολλού και όπως είναι φυσικό τα νέα να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Και σε αυτή την εκλογική μάχη το Aridaia365 θα βρίσκεται έγκαιρα και έγκυρα στις επάλξεις και μέσα στον πυρήνα των γεγονότων, με σκοπό να ενημερώσει αντικειμενικά, με σεβασμό, με χιούμορ όποτε χρειάζεται και φυσικά χωρίς "κομματικές ταμπέλες", τους αναγνώστες του. Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλους τους Υποψηφίους.

Ήδη από σήμερα ξεκίνησε η νέα μας στήλη "Τοπικές Εκλογές" την οποία θα μπορείτε να επισκέπτεστε και να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα που αφορούν τις Περιφερειακές - Δημοτικές Εκλογές. (Δείτε πως μπορείτε να το κάνετε στην παρακάτω φωτό)

Ακριβώς κάτω από το λογότυπο στο site μας, υπάρχουν συγκεκριμένες θεματολογίες που μπορεί να επισκεφθεί ξεχωριστά ο αναγνώστης μας, πατώντας "Τοπικές Εκλογές" μεταφέρεστε αυτόματα στον συγκεκριμένο τομέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365