Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Αριδαία ΦΩΤΟ: Πραγματοποιήθηκαν οι μαθητικοί σχολικοί αγώνες των Δημοτικών Σχολείων Αλμωπίας

Δείτε τις φωτο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι μαθητικοί σχολικοί αγώνες των Δημοτικών Σχολείων Αλμωπίας, στο Στάδιο της Αριδαίας.


Οι αγώνες διεξήχθησαν από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και την ΟΕΣΑΔ Πέλλας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας.


Οι νεαροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, μέσα σε ένα κλίμα γιορτής και ευ αγωνίζεσθαι.


Παρόν στην εκδήλωση οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Χατζηγιαννιδης και Πολυξένη Νάνου, οι οποίοι έκαναν τις απονομές των μεταλλίων και έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές.


Δείτε τις φωτο:














4 σχόλια:

  1. Το Δημοτικο σταδιο αριδαιας θελει πολυ φτιαξιμο.....ντρεπομαι να το βλεπω δηλαδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανονικές τουαλέτες υπάρχουν; Κανονικό κυλικείο; Δήμαρχε ανέλαβε και ανέθεσε στην τεχνική υπηρ. Να δουλέψει κάποια στιγμή…κάποιες την έχουν δει ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365