Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Δυναμικά στην διεκδίκηση του Δήμου Σκύδρας η Μαρία Παπαδοπούλου

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η ανακοίνωση των θέσεων του συνδυασμού
Την κάθοδο της στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας, ανακοίνωσε η λογίστρια και πρώην Αντιδήμαρχος Μαρία Παπαδοπούλου.

Η κυρία Παπαδοπούλου έχει έντονη κοινωνική δράση και μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, για την οποία ποτέ δεν σταμάτησε να ενδιαφέρεται.

Θα αναμετρηθεί απέναντι από την νυν Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου, σε μία αμφίρροπη μάχη.

Η κυρία Παπαδοπούλου θα βρεθεί στην εκλογική "αρένα" με ένα νέο συνδυασμό, με ικανά άτομα και δυνατές προσωπικότητες, με σκοπό να αναβαθμίσουν τον Δήμο Σκύδρας σε πολλούς τομείς. 

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η ανακοίνωση των θέσεων του συνδυασμού, καθώς και η γνωστοποίηση των πρώτων υποψήφιων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365