Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Λάρισα: 50χρονος ασέλγησε σε βάρος 9χρονης και της έδωσε 5€ για να μην το μαρτυρήσει

Ο άνδρας κάλεσε το κορίτσι στο σπίτι του
Το συμβάν έλαβε χώρα πριν αρκετούς μήνες και όλο αυτό το χρονικό διάστημα το 9χρονο κορίτσι δεν είχε αποκαλύψει τίποτα από αυτά.


Στα χέρια της αστυνομίας κατέληξε ένας 50χρονος ,ο οποίος ασέλγησε σε βάρος μιας 9χρονης μαθήτριας, στη Λάρισα.


Ο άνδρας κάλεσε το κορίτσι στο σπίτι του εκμεταλλευόμενος τη γνωριμία του με τους γονείς της, της έβγαλε τα ρούχα και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, μάλιστα, της έδωσε πέντε ευρώ για να μην αποκαλύψει τα όσα συνέβησαν.


Το συμβάν έλαβε χώρα πριν αρκετούς μήνες και όλο αυτό το χρονικό διάστημα το 9χρονο κορίτσι δεν είχε αποκαλύψει τίποτα από αυτά. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Ελευθερία», το αποκάλυψε σε φίλες της οι οποίες ενημέρωσαν την οικογένειά του και ο πατέρας της έσπευσε να το καταγγείλει.


Ακολούθως, η αστυνομία ερεύνησε την υπόθεση και υπέβαλαν την δικογραφία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365