Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Σκύδρα: Υπογραφή σύμβασης έργου κατασκευής δικτύου αποχέτευσης Τ.Κ. Ριζού

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Τ.Κ ΡΙΖΟΥ

Ένα ακόμη έργο υποδομής που συνδέει την τοπική κοινότητα Ριζού με τον Βιολογικό Σταθμό της Σκύδρας.

Πρόκειται ουσιαστικά για την κατασκευή ενός εσωτερικού δικτύου στην τ.κ Ριζού συνολικού μήκους 12.890,54 μέτρων την κατασκευή αγωγών για τη μεταφορά των λυμάτων των τοπικών κοινοτήτων Αρσενίου,Πετριάς και Πλευρώματος συνολικού μήκους 7217,70 μέτρων και τέλος την κατασκευή ενός εξωτερικού δικτύου που θα συνδέει όλα τα παραπάνω χωριά συνολικού μήκους 5034,36 μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365