Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Aridaia365: Ξεκινάνε τα πακέτα προβολής υποψηφίων Δημάρχων, Περιφερειακών, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων


Σε ρυθμούς αυτοδιοικητικών εκλογών έχουμε μπει το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αρκετούς συμπολίτες μας να δηλώνουν παρών στην μάχη του Οκτωβρίου.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 πρόκειται να λάβουν χώρα στις 8 Οκτωβρίου 2023, ενώ προβλέπονται και επαναληπτικές εκλογές στις 15 Οκτωβρίου.

Ήδη στους Δήμους της Π.Ε. Πέλλας οι υποψήφιοι Δήμαρχοι ανακοινώνουν τον έναν μετά τον άλλο τους υποψήφιους δημοτικούς αλλά και τοπικούς τους συμβούλους.

Το Aridaia365 μέσα από τους δεκάδες χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες του, προσφέρεις στους υποψηφίους Δημάρχους, Περιφερειακούς, Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους την προβολή των προσωπικών υποψηφιοτήτων τους.

Η ομάδα του Aridaia365 έχει εκπονήσει ένα διαφημιστικό πρόγραμμα για όλα τα οικονομικά βαλάντια για, το οποίο περιλαμβάνει, από αναρτήσεις των εκλογικών καρτών και άρθρα που αφορούν τον υποψήφιο, μέχρι προβολή στην σελίδα μας στο Facebook(πανω από 15.000 like), στην ομάδα μας στο Facebook(πάνω από 6.300 μέλη), καθώς και το απαραίτητο φωτογραφικό "μπουστάρισμα" σε διάφορες κοινωνικές, αλλά και εκλογικές εκδηλώσεις.

Το διαφημιστικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί με ότι ορίζει ο νόμος για τους υποψηφίους (κοπή τιμολογίου, τραπεζική κατάθεση κ.α.),  αφού σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει πρόβλημα με την υποψηφιότητα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.



Πάντα στη διάθεσή σας.



Τμήμα Marketing Aridaia365



Tηλ: 6976597425



email: aridaia365@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365