Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Δ. Μπίνος: Οι προτάσεις μας για την Αριδαία και την Αλμωπία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο
Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο:

-ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

-ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ Η ΑΣΠΡΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.

-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

7 σχόλια:

  1. Πολύ σωστές προτάσεις που χρόνια συζητιούνται από όλους μας στην Αριδαία. Αλλά βρε κύριε μπινο 4 χρόνια ήσασταν στην Ελλάδα εξουσία γιατί δε το σκεφτήκατε τότε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα που λεχθηκαν ειναι πολυ καλα. Πρεπει οντως κατι να γινει γιατι αυτα που λες φιλε Μπινο, μονο επι ενος αλλου Μπινου, του μεγαλου, ειχαν "περπατησει" Τοτε μονο υπηρξε αποφασιστικοτητα και θεληση να δοθουν λυσεις στα προβληματα αυτα. Σου ευχομαστε ολοι να εχεις υπομονη και δυναμη, σαν τον αλλο Μπινο, και να ολοκληρωσεις την τοτε προσπαθεια. Θα ειναι μεγαλη η αναβαθμιση της πολης και η ολοκληρωση τους, θα δωσει πολυ καλες υποδομες στιο δημο μας. Στον αγωνα αυτο, κρινω πως η πολη της Αριδαιας θαναι μαζι σου. Αυτο μετα τη νικη σου μην το ξεχασεις. Δεν θα υπαρχουν δικαιολογιες γιατι εχει γινει πολυ δουλεια και στα 3 εργα που αναφερεις.Θα εισαι παντα υπο παρακολουθηση για σου υπενθυμιζουμε τη υποσχεση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δλδ όταν ήσουν δήμαρχος γτ δεν τα έκανες ? Τρ να εντυπωσιάσεις θες μόνο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ο μόνος που ασχολήθηκε. Είσαι άσχετος

      Διαγραφή
  4. Αν καταφέρεις και ολοκληρώσεις και λειτουργήσει το κολυμβητήριο κ. Μπίνο θα είσαι πραγματικά άξιος για μένα. Δεν με ενδιαφέρει από ποια παράταξη θα γίνει αλλά ΠΡΕΠΕΙ να γίνει. Ως μητέρα και ως εκπαιδευτικό, το βρίσκω απαράδεκτο να κάνουμε 30 χιλιόμετρα να πηγαίνουμε στην Έδεσσα για να μάθουμε στα παιδιά μας κολύμπι σε μια χώρα γεμάτη με θάλασσα και πρώτη στους πνιγμούς. Γιατί δηλαδή οι άλλοι δήμοι μπορούν και έχουν κολυμβητήρια και ο δήμος μας με τόσο κόσμο πλέον δεν μπορεί; Τί κάνουν οι άλλοι που εμείς δεν κάνουμε; Προσπαθείστε ΟΛΟΙ να φτιάξετε το κολυμβητήριο. Κάποτε υπήρχε η πινακίδα του έργου, μετά κάποιοι την εξαφάνισαν και τώρα μόνος όποιος θυμάται, αναγνωρίζει ότι εκεί μέσα στα χόρτα είναι σχεδόν έτοιμο χτισμένο το κολυμβητήριο... ΤΡΑΓΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι να πετύχει ο νέος Δήμαρχος κατι καλό για τον τόπο.Δυστυχώς όμως είναι οι εκλογές των ανέργων που ψάχνουν δουλειά.Τόσο απλά και τόσο ειλικρινά.
    Θα μου πείτε αλλου πως είναι ? εε στη διπλανή έδεσσα δεν είναι ετσι...
    Οι άνεργοι ζητάνε δουλειά μετά.
    Εδω θέλουν και να εκλεγούν.Απίστευτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ και χρόνια σας παρακαλάει ο Τσαρκνιας που έχει παρουσιάσει έργο και δεν το παραχωρείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365