Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Ο Γρηγόρης Βόλτσης υποψήφιος με την Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας

Ο Γρηγόρης Βόλτσης  του Αθανασίου, κατάγεται από την Πετριά. 

Είναι παντρεμένος με την Αλεξανδρή Πελαγία και έχουν δύο παιδιά τον Αθανάσιο και την Μαργαρίτα. 


Είναι συνταξιούχος αστυνομικός, απολύθηκε από την Ελληνική Αστυνομία με αριστείο, μετά από  31 χρόνια υπηρεσίας. 


Με τον Γρηγόρη είμαστε μαζί από την αρχή της δημιουργίας του μεγάλου και ανεξάρτητου συνδυασμού μας, δηλαδή από το 2014.


Οι συγχωριανοί του αναγνώρισαν το δυναμισμό και τις ικανότητες του και δύο συνεχόμενες φορές, το 2014 και 2019 τον εξέλεξαν πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Πετριάς (Πετριά, Πλεύρωμα- Λουτροχώρι).


Όλα αυτά τα χρόνια  - τα δυσκολότερα της τοπικής αυτοδιοίκησης- υλοποιήσαμε και δρομολογήσαμε σειρά σημαντικών και σπουδαίων έργων στην τοπική κοινότητα Πετριάς, όπως 

ασφαλτοστρώσεις αγροτικής οδοποι'ι'ας, 

ενδοδημοτικές ασφαλτοστρώσεις, κατασκευή και λειτουργία νέας αρδευτικής πομώνας στην περιοχή '' Βάλτος'' καθώς και νέου υδροληπτικού, 

κατασκευή και λειτουργία νέου Νηπιαγωγείου Πετριάς, κατασκευή παιδικών χαρών και στα τρια χωριά μας, αναγνώριση του φυσικού πόρου του Λουτροχωρίου ως ιαματικού, δημιουργία αυτόνομης κοινότητας του Λουτροχωρίου και άλλα πολλά μικρά και μεγάλα έργα.


Από το 2014 μέχρι και σήμερα είναι κοντά στους συγχωριανούς του με ενδιαφέρον και αγάπη για τον τόπο μας.


Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, συμπορεύεται και πάλι με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, ως υποψήφιος δημοτικός  σύμβουλος, επιθυμώντας να ενεργοποιήσει την εμπειρία, τις  γνώσεις και τις  δυνάμεις του για όλο το δήμο και τους ανθρώπους μας, έτσι ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τα καλύτερα και τα περισσότερα για τον τόπο μας.


Συνεχίζουμε όλοι μαζί πρόεδρε μας, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα,

καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365