Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Τους υποψήφιους του στην Άρνισσα ανακοίνωση ο Γιάννης Μουράτογλου

Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας Άρνισσας

Στην Άρνισσα, το κεφαλοχώρι του ορεινού μας όγκου και έδρα της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας, η Συνεργασία Ευθύνης παρουσιάζει μία δυναμική ομάδα υποψηφίων που δεσμεύονται να υπηρετήσουν τους συμπολίτες τους με διάθεση για προσφορά και αγάπη για τον τόπο.


✓ Γεωργιάδης Αλέξης

✓ Θεοδώρου Ευθύμης

✓ Μεταξάς Κυριάκος

✓ Μπαραϊκταρίδης Δημοσθένης

✓ Μπόγιας Νίκος

✓ Παπαγιαννίδης Νίκος

✓ Σιδερά – Σιπάκη Μυρτώ

✓ Σουγάρη Ελένη

 

Καλή επιτυχία!

 

Γιάννης Μουράτογλου

Υπ. Δήμαρχος Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365