Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Δήμος Έδεσσας: Κατάθεση υποψηφιότητας από τον υποψήφιο Δήμαρχο, Γιάννη Μουράτογλου

Δελτίο Τύπου

Με χαρά και αισιοδοξία ανακοινώνουμε ότι κατατέθηκε ηλεκτρονικά η υποψηφιότητα του συνδυασμού νίκης της «Συνεργασίας Ευθύνης» από τον υποψήφιο Δήμαρχο, Γιάννη Μουράτογλου.


Με οργανωμένη δουλειά και συλλογικές διαδικασίες δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την πρόοδο του τόπου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Με αυτές τις αρχές διεκδικούμε την ψήφο των συνδημοτών μας.


Ευχή όλων μας στη «Συνεργασία Ευθύνης» είναι να διεξαχθεί από όλους ένας προεκλογικός αγώνας χωρίς άσκοπες αντιπαλότητες, προσωπικές αντιπαραθέσεις και τοξικό κλίμα, αλλά με σεβασμό και πολιτικό πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365