Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Έδεσσα: "Έφυγε" ο Στέφανος Βαγουρδής - Συλλυπητήριο μήνυμα Γιάννη Μουράτογλου

Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Στέφανος Βαγουρδής άφησε το στίγμα του στη σύγχρονη ιστορία της Έδεσσας!

Μαχητικός, δραστήριος και δυναμικός είχε πάντα παρέμβαση στα τοπικά πράγματα, μέσω της «Εδεσσαϊκής», της εμβληματικής εφημερίδας της πόλης μας που αποτελεί πρότυπο περιφερειακής εφημερίδας. Μπορεί να μην ήταν πάντα ευχάριστα αυτά που έγραφε σε όσους ασχολούμαστε με τα κοινά, αλλά ο Στέφανος Βαγουρδής ήταν πάντα δίκαιος, έχοντας ως μοναδικό του γνώμονα το καλό της πόλης!

Είμαι περήφανος που γνώρισα τον Στέφανο Βαγουρδή ως άνθρωπο και όχι μόνο μέσα από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Με την οξύνοιά του, το λεπτό του χιούμορ, τις στοχευμένες παρατηρήσεις, την ευαισθησία του και την αγάπη του για τους ανθρώπους και τα ζώα, ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό!

Ο Δήμος Έδεσσας θα καταθέσει στεφάνι τιμώντας τη μνήμη του.

Θερμά συλλυπητήρια στην κυρία Σούλα, την αγαπημένη του σύζυγο και τα παιδιά του, τον Μάκη και τη Μαρία, που συνεχίζουν το έργο του.


Γιάννης Μουράτογλου

Δήμαρχος Έδεσσας


1 σχόλιο:

  1. Καλο παράδεισο να εχει κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365