Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Δήμος Έδεσσας: Συνάντηση υποψηφίων της Δημοτικής Παράταξης «Συνεργασία Ευθύνης» (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Συνάντηση εργασίας είχαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης «Συνεργασία Ευθύνης» με αντικείμενα τον συντονισμό της προεκλογικής δράσης και τη συγκρότηση του προγράμματος που θα καταθέσει η «Συνεργασία Ευθύνης» προκειμένου να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών βασισμένη σε συγκεκριμένο πρόγραμμα και πλαίσιο αρχών.


Έχει ιδιαίτερη σημασία η συγκρότηση του προγράμματος με βάση συλλογικές διαδικασίες, καθώς όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν τις ιδέες και προτάσεις του προκειμένου να συγκροτηθεί το τελικό πρόγραμμα, που θα κατατεθεί στους πολίτες. Η «Συνεργασία Ευθύνης» δεν ζητάει την ψήφο των πολιτών ως «λευκή επιταγή», αλλά θα δεσμευτεί με συγκεκριμένες προτάσεις για έργα και δράσεις, που θα προκύψουν, όπως ειπώθηκε νωρίτερα, μέσα από συλλογικές διαδικασίες.

 

Με εκτίμηση

Γιάννης Μουράτογλου

υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας

 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365