Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Η Δέσποινα Βασιλειάδου υποψήφια στην Περιφέρεια με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Ανακοίνωση

Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί Φίλοι


Έχουμε πολλές φορές συζητήσει για τα θέματα που αφορούν την περιοχή μας, τις ιδέες μας και τους τρόπους να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής για την Πέλλα.


Με χαρά και μεγάλη αίσθηση ευθύνης, αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα να ενταχθώ στην ομάδα της "Αλληλεγγύης" και να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος για την Πέλλα.


Τις επόμενες ημέρες θα βρίσκομαι σε κάθε γωνιά της Πέλλας, έτοιμη να ακούσω τις απόψεις σας και να μοιραστώ μαζί σας τις δικές μου σκέψεις. Θέλω πραγματικά να μάθω τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε καθημερινά και να βρούμε από κοινού λύσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή στον τόπο μας, την περιοχή που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Μέγας Αλέξανδρος.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεών μας, ελπίζω να δημιουργήσουμε μια δυναμική σχέση βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την αμοιβαία κατανόηση. Θέλω να ξέρετε ότι θα εργαστώ αποτελεσματικά και με αφοσίωση για το καλύτερο αποτέλεσμα υπέρ της Πέλλας.


Η επιλογή σας να με στηρίξετε είναι σημαντική για μένα και θα διασφαλίσει ότι οι απόψεις και οι ανάγκες σας θα ακουστούν στα ανώτερα επίπεδα λήψης αποφάσεων.


Με αισιοδοξία για το μέλλον της περιοχής μας και με εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της Πέλλας ελπίζω ότι θα σταθείτε δίπλα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365