Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 28/8 Κριός 

Μπορείς σήμερα χάρη στο έξυπνο επικοινωνιακό σου στυλ να πετύχεις σπουδαία πράγματα. Αν μάλιστα πιστεύεις πως μια πιο εγκάρδια προσπάθεια μπορεί να κάνει τη διαφορά… αξίζει να δοκιμάσεις.
Είτε παλεύεις να πείσεις κάποιον για ένα σχέδιο είτε να εξηγήσεις την άποψή σου, μη σε πτοεί το παραμικρό επικοινωνιακό εμπόδιο. Με υπομονή κι ευαισθησία θα τα καταφέρεις.

ζώδια σήμερα ταύρος

Ίσως μπεις στον πειρασμό να πεις τα πράγματα με τ’ όνομά τους σήμερα, χωρίς την πρόθεση να χαϊδέψεις τ’ αυτά κανενός. Ακόμα κι αν καταφέρεις αμεσότητα στις συζητήσεις σου όμως, να θυμάσαι πως ο καθένας βλέπει τον κόσμο διαφορετικά κι έχει δικαίωμα στη γνώμη του.
Αν οι άλλοι γίνονται αμυντικοί όταν δηλώνεις ανυποχώρητα πως έχεις δίκιο κι εκείνοι άδικο, μην τους κατηγορήσεις. Αν θέλεις να δημιουργήσεις πιο στενές σχέσεις… φέρσου με μεγαλύτερη ευελιξία.

ζώδια σήμερα 28/08 Δευτέρα δίδυμοι

Αυτά που λέει κάποιος… και ο τρόπος που ενεργεί, μπορεί να είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Κι έχεις δίκιο να εντοπίζεις τη διαφορά. Η γλώσσα του σώματος μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα από τις λέξεις σήμερα. Το αν θα ενημερώσεις κάποιον πόσο ασυνεπής είναι μ’ αυτό που προβάλλει ή μεταφέρει εξαρτάται από σένα. Όμως αυτό που έχεις αντιληφθεί, μπορεί να επιβεβαιώσει μία ή δύο υποψίες.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Θα έχεις ευφράδεια λόγου σήμερα. Όμως πρέπει να ξέρεις πότε να επιμένεις στην άποψή σου ή πότε να κάνεις πίσω. Δεν θα κάνεις οικονομία στα λόγια σου σε μια συζήτηση. Αυτό απ’ τη μία αυτό μπορεί να είναι υπέροχο… κι απ’ την άλλη άχρηστο ή ενοχλητικό. Η μοναδική εξαίρεση για να διατηρηθεί η ροή στη συζήτηση μπορεί να περιλαμβάνει μια ανακάλυψη για κάποιον που σε ενδιαφέρει.

ζώδια σήμερα λέων

Σήμερα το πλανητικό σκηνικό επηρεάζει τις πιο φιλόδοξες περιοχές του κόσμου σου. Έτσι, δεν θα είναι δύσκολο να βρεις τρόπους για να εφαρμόσεις τα σχέδιά σου. Κι ενώ είναι σημαντικό να διατηρήσεις μια συνεπή προσέγγιση, μπορείς πάντα να τροποποιήσεις ένα σχέδιο στην πορεία. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα, είναι να αρχίσεις να προχωράς σε μια συνειδητή, εμπνευσμένη διαδρομή.

ζώδια σήμερα παρθένος

Σήμερα θα δείχνεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου. Οι δικοί σου άνθρωποι θα μπορέσουν να διακρίνουν τι μεταφέρεις ή προβάλλεις στον υπόλοιπο κόσμο… και τι πραγματικά συμβαίνει στο μυαλό και την καρδιά σου. Αν σκέφτεσαι να μιλήσεις ανοιχτά για όσα σκέφτεσαι και νιώθεις σε κάποιο άτομο.. τότε αυτό είναι υπέροχο. Πρόσεξε μόνο να μην τον κατακλύσεις, εντάξει;

ζώδια σήμερα 28/08 Δευτέρα ζυγός

Σήμερα πήγαινε με το ρεύμα. Μπορεί να μην χρειαστείς πολλή πειθώ για να τεμπελιάσεις ή να χαλαρώσεις. Γιατί να μην αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη; Ποτέ δεν ξέρεις τι καταπληκτικές ιδέες μπορεί να έρθουν. Βυθίσου στη μουσική, ασχολήσου με κάτι που σε εμπνέει ή διαλογίσου. Αν δεν χρειάζεται να δουλέψεις σήμερα, τότε η μέρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα αναζωογονητική.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Αν ήταν στο χέρι σου, όλα θα προχωρούσαν σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές σου. Όμως το πλανητικό σκηνικό σε προτρέπει να αναζητήσεις εξωτερικές πληροφορίες, που για σένα σημαίνει πως κάτι γίνεται χωρίς προετοιμασία ή με τσιγκουνιά στην ποιότητα. Ωστόσο, το κόλπο είναι να βοηθήσεις τους άλλους να αισθάνονται πιο σημαντικοί σε μια διαδικασία. Εξήγησέ τους γιατί ο τρόπος σου είναι καλύτερος και μετά προσδιόρισε ποιος θα κάνει τι και γιατί!

ζώδια σήμερα τοξότης

Σήμερα εστίασε στο στόχο σου. Η διατήρηση της συγκέντρωσης και της εγρήγορσης είναι σημαντική σήμερα. Μην επηρεάζεσαι από τα δράματα και τους περισπασμούς των άλλων. Επειδή εύκολα μπορεί να αποσπαστεί η προσοχή σου, αφήνοντάς σε να αναρωτιέσαι μετά, πώς ή γιατί μια ευκαιρία «γλίστρησε» απ’ τα χέρια σου. Οι άλλοι δεν θέλουν να σε κρατήσουν πίσω – αλλά μπορούν. Μείνε επικεντρωμένη σε ό,τι έχει σημασία για σένα.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Σου δίνεται σήμερα η ευκαιρία να αυτοσχεδιάσεις. Ποιος είπε ότι δεν ρισκάρεις ποτέ ή δεν κάνεις κάτι χωρίς πρόβα; Μπορείς να κινηθείς ελεύθερα χωρίς περιορισμούς καθώς επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό σήμερα. Θα καταλάβουν άραγε οι άλλοι τις προθέσεις σου; Αν απέχουν πολύ από τον συνηθισμένο τρόπο που κάνεις κάτι.. τότε μάλλον όχι. Όμως ό,τι έχει πυροδοτήσει τη φαντασία σου, τώρα χρειάζεται να το τηρήσεις.

ζώδια σήμερα 28/08 Δευτέρα υδροχόος

Έχεις μεγάλη έμπνευση σήμερα καθώς η ενέργεια της ημέρας, φωτίζει όλα όσα είναι ονειρικά και βαθιά μέσα στον ψυχισμό σου. Έτσι, αν βρεις χρόνο για οραματική αναζωογόνηση, θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου! Αν οι πληροφορίες καταφτάνουν γρήγορα, δώσε τους χρόνο να αποκαλύψουν και να επιβεβαιώσουν το μήνυμά τους. Αυτό που μπορεί να μην έχει νόημα στην αρχή… θα μπορούσε να είναι μια αποκάλυψη για σένα αργότερα.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Μήπως ήρθε η ώρα να διευρύνεις τα όρια του στενού σου κύκλου; Θα είσαι διατεθειμένη να συναντηθείς, να συναναστραφείς και να δικτυωθείς… ακόμα κι αν συστηθείς σε φίλους φίλων. Αν είσαι πρόθυμη να κάνεις νέες γνωριμίες, ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις. Η ευκαιρία σου χτυπάει την πόρτα. Μπορεί να μην την ακούσεις αν παραμένεις σε μια συγκεκριμένη ζώνη κοινωνικής άνεσης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365