Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Υποψήφιοι με την Κατερίνα Ιγνατιάδου, ο Χαρίλαος Μπιλάλης και ο Παναγιώτης Τσεμπερλίδης

Δείτε τις αναρτήσεις
Δείτε τις αναρτήσεις:

Χαρίλαος Μπιλάλης

Ο Χαρίλαος (Χάρης) Μπιλάλης του Κωνσταντίνου,   κατάγεται από την Πετριά στην οποία ζει με την οικογένεια του.

Είναι απόφοιτος του τμήματος μηχανολογίας του ΕΠΑΛ Έδεσσας,  
επίσης είναι τελειόφοιτος του Δ.Ι.Ε.Κ νοσηλευτικής Έδεσσας και ταυτόχρονα ειναι προπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Ηπείρου στο τμήμα νοσηλευτικής.

 Παράλληλα ο ίδιος, όπως και η οικογένεια του ασχολούνται με την γεωργία. 
Η ενασχόληση του με τα κοινά τον ενδιαφέρει και του αρέσει, μάλιστα είναι γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομάδας Νέος Πυρσός Πετριάς.

Ο Χάρης είναι από τους  νεότερους υποψηφίους μας και η συμμετοχή του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, μας γεμίζει χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία, καθώς βλέπουμε νέα και καλά παιδιά να θέλουν ν ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση, να προσφέρουν τις φρέσκιες και σύγχρονες ιδέες τους που μαζί με την έμπειρη αντιμετώπιση των παλιότερων στελεχών μας, διασφαλίζουν την ισόρροπη εκπροσώπηση της κοινωνίας μας και διευθέτηση θεμάτων.

Χάρη μου,  σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, η συμπόρευση σου μαζί μας με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Ο Παναγιώτης Τσεμπερλίδης

Ο Παναγιώτης Τσεμπερλίδης του Σάββα και της Ζωγραφιάς,  κατάγεται απ’ το Λιποχώρι, όπου ζει με τη σύζυγο του Νικολέτα και τους δυο γιούς τους Σάββα και Χαράλαμπο. 

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και παράλληλα ασχολείται  στον αγροτικό τομέα. 

Είναι πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας Λιποχωρίου με συνεχή και ακούραστη δράση για την παροχή  βοήθειας και στήριξης των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. 

Παράλληλα αγαπά τις παραδόσεις μας, τα ήθη και τα έθιμα μας και αφιερώνει χρόνο για τη διατήρηση και μεταλαμπάδευση τους στις νέες γενιές.

Η ενασχόληση με τα κοινά του αρέσει, καθώς αγαπά το χωριό του, το Λιποχώρι, αγαπά τους συγχωριανούς του και επιθυμεί να διοχετεύσει τις δυνάμεις και τις γνώσεις του για τους συγχωριανoύς του, ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Λιποχωρίου, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.

Παναγιώτη μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη ομάδα μας, η συμπόρευση σου μαζί μας με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365