Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Ο Μαθηματικός και Διεθνολόγος Μιχάλης Χαραλαμπίδης υποψήφιος με τον Δήμο Κυριλίδη

Δελτίο Τύπου

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δήμου Κυριλίδη Μακεδονία Μπροστά για την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας στην ΠΕ Θεσσαλονίκης.

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1957 στη Δράμα. Σπούδασε Μαθηματικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και Διεθνείς Ευρωπαϊκές, Όικονομικές και Πολιτικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.


Ηταν ιδρυτής και ιδιοκτήτης Φροντιστηριακού Όργανισμού Μέσης Εκπαίδευσης στη Δράμα.


Τα τελευταία 30 χρόνια, τα υπηρέτησε ως λειτουργός στη Δημόσια Μέση Εκπαίδευση.


Συμπλήρωσε ήδη μισό αιώνα ενεργής και έντονης ενασχόλησης με την πολιτική.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365