Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Η Ιωάννου Κυριακή υποψήφια με την Μαρία Παπαδοπούλου

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !!

Η Ιωάννου Κυριακή  (Κούλα ) του Γεωργίου & της Δήμητρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Προφ. Ηλία Σκύδρας από όπου και κατάγεται !

Προέρχεται από αγροτική οικογένεια !

Είναι παντρεμένη με τον λογιστή Γεώργιο Σωτηριάδη του Ιωάννη και έχει μία κόρη την Παρασκευή , φοιτήτρια στο  Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα Λογιστικής & ΧρηματοΟικονομικής !

Είναι Πτυχιούχος Ι.Ε.Κ  Πληροφορικής  & Μηχ/σης Επιχειρήσεων!

Η Ιωάννου Κυριακή ζει και εργάζεται στην Σκύδρα  μαζί με τον σύζυγο της ως βοηθός λογιστή ενώ δραστηριοποιείται και ως   Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην ευρύτερη περιοχή του Πέλλας !

Ανήσυχο πνεύμα έχει μια συνεχή επιμόρφωση μέσω   σεμιναρίων Λογιστικής –Μισθοδοσίας  -Ασφαλιστικού Συμβούλου !

Η διαρκής ανάγκη της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη της για τη Σκύδρα, τον δήμο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, την ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365