Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Μπίνου

Δείτε την ανάρτηση του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας:

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Ενόψει των Δημοτικών Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο νίκης του Δημήτρη Μπίνου (αριθ.πρωτ. 2331/31-8-2023).


Τα πρόσωπα που απαρτίζουν το συνδυασμό μας, εκπροσωπούν επάξια την πόλη και τα χωριά μας και στηρίζουν το αίτημα της κοινωνίας για ανανέωση, η οποία όμως δεν στηρίζεται μόνο σε ηλικιακά κριτήρια, αλλά κυρίως στηρίζεται σε μια διαφορετική νοοτροπία άσκησης της διοίκησης. Μιας διοίκησης όπου ο δημότης θα είναι συνεργάτης της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, που η άποψή του θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψη στη λήψη των αποφάσεων, που θα τυγχάνει του σεβασμού και όχι της ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης μέσα από ρουσφετολογικές λογικές.

Ο στόχος μας παραμένει ίδιος: Θέλουμε έναν Δήμο που θα υπηρετεί τη διαφάνεια και θα κάνει πράξη τη δημιουργία ενός Δήμου σύγχρονου και ανταγωνιστικού σε όλη την Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την Αλμωπία που αγαπάμε, την Αλμωπία της Καρδιάς μας. Θέλουμε να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει, να βγει από τη μιζέρια και την εσωστρέφεια. Θέλουμε έναν Δήμο εξωστρεφή, που θα παράγει μετρήσιμο έργο και θα βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους μας για την εμπιστοσύνη και να τους ευχηθώ καλή δύναμη στον αγώνα τους και καλή επιτυχία. Η στήριξή τους προς το πρόσωπό μου αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή.

Δημήτρης Μπίνος

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας

5 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία κύριε Μπινο από έναν υποψήφιο του κύριου παρουτογλου δεν έχουμε να χωρίσουμε απολύτως τίποτα ο καθένας κάνει τς επιλογές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άξια ονόματα. Μπράβο Δημήτρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναπάντεχα τα πιο δυνατά ονόματα σε σταυροδοσια! Μπραβο σου ρε μπινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν βαρέθηκες εσύ άλλο; Παράτα τα και ασε κανέναν άλλον άξιο να ηγηθεί κούρασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ο άλλος είναι "άξιος" θα μπορεί να βγει ακόμα και αν είναι μέσα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365