Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Με τον Μητροπολίτη Ιωήλ συναντήθηκε η Δέσποινα Βασιλειάδου

Δελτίο Τύπου

Με τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ συναντήθηκε, χθες Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας (με τον Απόστολο Τζιτζικώστα) Δέσποινα Βασιλειάδου. 


Κατά τη συνάντηση η κα Βασιλειάδου εξέφρασε στον Μητροπολίτη τον βαθύτατο σεβασμό της και εξήρε το πνευματικό και κοινωνικό έργο του Σεβασμιώτατου και της Ιεράς Μητρόπολης. Ο Σεβασμιώτατος έδωσε την ευλογία του και της ευχήθηκε καλή επιτυχία. 

Όσον αφορά τις επισκέψεις της, η κα Βασιλειάδου βρέθηκε την Δευτέρα στην Άψαλο και στην Έδεσσα και την Τρίτη σε Μεγαπλάτανο όπου παρακολούθησε τον Εσπερινό για την εορτή του Αγίου Ευσταθίου, στο Άσπρο και τα Γιαννιτσά. 

Παράλληλα την ίδια μέρα πραγματοποίησε τα γυρίσματα του προεκλογικού της σποτ όπου βρέθηκε σε κάθε σημείο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Το προεκλογικό σποτ θα «βγει στον αέρα» την ερχόμενη εβδομάδα. 

Τις επόμενες ημέρες η κα Βασιλειάδου θα συνεχίσει τις επισκέψεις της και στις υπόλοιπες πόλεις και κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για να βρεθεί με τους πολίτες και να ακούσεις τις προτάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365