Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Εξαπλάτανος Αλμωπίας: Πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση στο Σέρβικο Μνημείο (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Παρούτογλου

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Παρούτογλου:

Με ευλάβεια παρακολουθήσαμε την επιμνημόσυνη δέηση που έλαβε χώρα στον Εξαπλάτανο, στο Σέρβικο Μνημείο, προς τιμήν των πεσόντων του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. 

Σκοπός μας είναι η ανάδειξη της ιστορίας μας και των ιστορικών μνημείων της περιοχής μας!

Και του χρόνου με ακόμη περισσότερες τιμές!











2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον σύλλογο Μενέλαος Λουντέμης που ανάδειξε το μνημείο από την λήθη και τα χόρτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης συγχαρητήρια γιατί όταν γκρέμισε ο δήμαρχος των έργων το σπίτι του λογοτέχνη στον Εξαπλάτανο δεν ακούστηκε κιχ.Θα περάσει με μελανά χρώματα στην ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365