Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Ναυάγησε προσπάθεια ανθρώπων από την Αλμωπία για την εμπλοκή τους στον Αλμωπό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365
Δύσκολο φαντάζει το μέλλον της ομάδα του Αλμωπού, μετά την κατάπτωση της εγγυητικής και τις πρόσφυγες 15 πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365, τους τελευταίους δυο μήνες γινόντουσαν σοβαρές συζητήσεις για το μέλλον του Αλμωπού, προεξάρχοντος του Χρήστου Τουμανίδη και του Κώστα Κορεκτσίδη, για την ενεργοποίηση ενός εκ των μεγαλομετόχων της ομάδας, ο οποίος μετά το τέλος του πρωταθλήματος είχε αποστασιοποιηθεί δυσαρεστημένος από την διοίκηση.

Το Aridaia365 ήρθε σε επικοινωνία με τους κυρίους Κορεκτσίδη και Τουμανίδη, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τις συζητήσεις και τις διαβουλεύσεις με τον πρόεδρο της ομάδας Φώτη Παντελίδη, αλλά και την θετική διάθεση του παραπάνω μεγαλομετόχου για το νέο εγχείρημα που βρισκόταν στα σκαριά, το οποίο προέβλεπε αρχικά την οικονομική ανάσα στην ΠΑΕ και την άμεση λειτουργία της πάνω σε σωστές βάσεις και την ρύθμιση και πληρωμή των οφειλών της στο άμεσο μέλλον.

Δυστυχώς και σύμφωνα με δηλώσεις των κύριων Τουμανίδη και Κορεκτσίδη δεν καταστεί δυνατόν να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των ιδίων και των ανθρώπων που εκπροσωπούσαν(σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε έτοιμη ομάδα ανθρώπων), με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Φώτη Παντελίδη, με τις διαπραγματεύσεις να ναυαγούν οριστικά πριν βγουν στην δημοσιότητα οι πρόσφυγες των ποδοσφαιριστών, δηλαδή από το περασμένο Σάββατο. 

15 σχόλια:

  1. Μια παροιμια λεει "να απλωνεις τα ποδια σου μεχρι εκει που φτανει το παπλωμα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι εκτός κλίματος φίλε. Ο κάθε αρχοντοχωριατης θέλει να βγάλει την ομάδα του στην πιο πάνω κατηγορία για 1-2 χρόνια απλά αγοράζοντας παίκτες. Ούτε λόγος για επένδυση σε υποδομές, βελτίωση των ακαδημιών, ανάπτυξη επαγγελματικής κουλτούρας που θα οδηγήσουν σε βιωσιμότητα το σωματείο. Αυτά θέλουν χρόνο και γνώση, η ζωή είναι μικρή και η ανυπομονησία ξεχειλίζει. Το κακό είναι ότι όταν φτάνει η ώρα της κατάρρευσης κοιτάς πίσω και ουσιαστικά δεν έχει μείνει τίποτα αξιόλογο πέρα από κάποιες όμορφες αναμνήσεις. Και όλα αυτά αν μιλάμε για ρομαντικούς. Γιατί αν πιάσουμε τους πονηρούς και στοιχηματζηδες τότε κλαφτα. Δεν αφορά μόνο τον αλμωπο. Τα παραδείγματα είναι άπειρα

      Διαγραφή
  2. SYMVAINOUN KAI AYTA KAMIA FORA EN PEIRAZEI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλμωπος - Δυνατά - Τώρα πια στα Τοπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακολουθουμε τον δρομο που χαραξατε εσεις οι εδεσσαιοι και οι γιαννιτσιωτες...τωρα αν εισαι απο την αλμωπια απλα πεσε σε κανα πηγαδι

      Διαγραφή
    2. Κοίτα τα χάλια της ομάδας σου και άσε τους Εδεσσαίους και τους Γιαννιτσιώτες, αυτοί θα τον βρουν τον δρόμο τους, κάποια στιγμή. Διαλύεστε και ακόμη και τώρα βγάζεις κόμπλεξ. Ήταν επόμενο ότι θα φτάνατε σε αυτήν την κατάσταση. Αποδεδειγμένα οι ομάδες που εκπροσωπούν μικρές πόλεις και χωριά, έχουν αυτήν την κατάληξη.

      Διαγραφή
    3. μια χαρα την εβλεπα την ομαδα μου αυτα τα 2 χρονια αλλοι πρεπει να δουν τι φταιει και γιατι δεν πουλουσαμε διαρκειας αντι ολοι να στηριζουν χαιροντουσαν που η ομαδα εχανε η και τωρα που φτασαμε εδω..το κομπλεξ στο επιστρεφω γιατι αν εισαι εδεσσαιος η γιαννιτσιωτης φαινεται ποιος εχει το κομπλεξ

      Διαγραφή
    4. τι να μας πούνε οι καβουρομανες τις Έδεσσας και οι τσαλιμαγκες εκ Γιαννιτσών χωριάτες μια ζωή και μιζεροι

      Διαγραφή
    5. 4:07 δηλαδη εσυ τοσα χρονια στο τοπικο και ας εισαι απο μεγαλη πολη....χαχχαχα...Η ΚΟΜΩΠΟΛΗ ΕΠΑΙΖΕ ΣΛ2 ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ 4ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ....ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!!

      Διαγραφή
    6. Κάθε χρόνο πήγαιναν με την λογική του , θα βρούμε παίκτες να κοροϊδέψουμε, και θα την βγάλουμε τη χρονιά.
      Κορόιδα τέλος και αλμωπος τέλος.
      Απλά τα πράγματα

      Διαγραφή
  4. Συγνώμη να πω κι εγώ κάτι το οποίο είναι ότι οι προσφυγές παικτών ήταν γνωστές μετα το τέλος του προταθληματος δηλαδή εδώ και μήνες χτυπούσαν καμπανάκια, τώρα το άφησαν τελευταία στιγμή εδώ έφυγε προπονητής έφυγαν παίκτες τί περίμεναν????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κατ αρχήν παρόμοια προβλήματα έχουν πολλές ομάδες και τα κρύβουν κάτω απ το χαλί,οπότε κάθε αρνητικό σχόλιο δεν έχει νόημα.
    Επι της ουσίας μια μικρή βοήθεια από κάποιον μεγάλο με τη σχήμα που έχουν οι δύο αυτοί κύριοι μπορεί να δώσει λύση.
    Υγ. Τολμάει κανείς (π.χ.) στο Νομό Ημαθίας να πει οτιδήποτε αρνητικό για τη Βέροια παρ ότι μεγαθήριο έχει ήδη βυθιστεί? εδω πρέπει να προστατεύσουμε ότι φιάχτηκε ακόμα και στα δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο όμως αυτό έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα και όχι τωρα γιατι τωρα είναι δύσκολα τα πράγματα, έπρεπε να είχαν πληρώσει τους παίκτες με τον καιρό και όχι να αφήσουν δύο σεζόν απλήρωτους κάποιους που τους θεωρούσαν σίγουρους,το λέω αυτό διότι έμαθα κάποιοι παίκτες έπαιρναν κι απ'τους γονείς τους χρήματα.

      Διαγραφή
  6. αυτό λέμε φίλε μου...οτι λεφτά απ τους γονείς του παίρνουν και τώρα πολλοί παίκτες από πολλές ομάδες της SL2.Αυτό επισημαίνουμε...και στην Νότιο ελλάδα τα ίδια..
    Το ποδόσφαιρο όπως το ξέραμε τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τελείωσαν οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ και ο υφυπουργός αθλητισμού Αυγενακης με την περίφημη ολιστική μελέτη την τυφλαμαρα του, ήθελα να πω και κάτι για τα στημένα παιχνίδια μήπως η αρμόδιες αρχές και ειδικά η ΕΠΟ δεν γνώριζε τίποτα κι αν ναι τότε είναι υπεύθυνη για όλη την κατάντια.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365