Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Ευχαριστήριο γυμνασίου Προμάχων (ΦΩΤΟ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια και του Γυμνασίου Προμάχων ευχαριστούν θερμά τη Σχολική Επιτροπή και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της, Βέσκο Δημήτριο, για τη βοήθεια και τη στήριξη που μας παρείχε  στην προσπάθεια ανακαίνισης του κτιρίου μας. Ευχαριστεί επίσης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την εξαιρετική συνεργασία στην προσπάθεια αυτή,  καθώς και  όλους τους γονείς που συμμετείχαν με κάθε τρόπο  στην ολοκλήρωση αυτού του έργου. 

Η προσπάθειά σας θα συμβάλει στην ενίσχυση του σχολικού πνεύματος και τη βελτίωση του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος. Είμαστε ευγνώμονες για το χρόνο και την ενέργεια που αφιερώσατε προς όφελος των μαθητών μας. 

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με επιτυχία για το καλό της εκπαίδευσης των παιδιών μας και της κοινότητάς μας. 


Ο Σύλλογος Διδασκόντων  και η Διευθύντρια 

του Γυμνασίου Προμάχων














3 σχόλια:

  1. Ε αλίμονο εκλογές έχουμε δεν θα βοηθούσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι νομίζω υποχρέωση του κάθε Δήμου να συντηρεί τα δημοτικά. Δεν χρειάζεται ευχαριστήριο εκτός λόγω εκλογών για να φανεί κάποιος υποψηφιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για την όμορφη δουλειά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365