Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Αλμωπία ΦΩΤΟ: Φωτιά σε περιοχή κοντά στην Φούστανη

Δειτε φωτο του Γιώργου Καραγιαννίδη από το σημείο

Φωτιά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε δύσβατο σημείο, πίσω από την περιοχή αυγό, κοντά στην Φούστανη Αλμωπίας.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αριδαίας είναι μεγάλη, ενώ εδώ και λίγα λεπτά στο σημείο βρέχει καταρρακτωδώς, διευκολύνοντας το έργο της κατάσβεσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες Aridaia365 η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Δειτε φωτο του Γιώργου Καραγιαννίδη από το σημείο:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365