Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Συνεχίζει στον Ορφέα και την νέα σεζόν

Συνεχίζει στον Ορφέα και την νέα σεζόν 
Στον Ορφέα Ριζαρίου θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο νεαρός επιθετικός Κώστας Δούιτσης, καθώς επανήλθε στις δραστηριότητες της ομάδας του Δημήτρη Μυλωνά, από τις οποίες απείχε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Δείτε την ανακοίνωση της ανανέωσης:

«Στον Ορφέα Ριζαρίου θα συνεχίσει ο νεαρός επιθετικός Δουΐτσης Κώστας για την νέα σεζόν. Μετά από μια περίοδο αποχής από τις προπονήσεις λόγω δουλειάς επανήλθε δυνατά στην ομάδα Πάμε δυνατά Κώστα.....που μαζί με τους συμπαίκτες σου θα πετύχετε με την δουλειά τα καλύτερα!!!!»

2 σχόλια:

  1. γυρολογος εχει γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά που θα παίξει το παιδί??? Τον έφαγαν τα χιλιόμετρα Νησί-Εδεσσαικο-Νησι-εδεσσαικο-ριζαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365