Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Νίκος Παρούτογλου: Θεσσαλία ώρα μηδέν - Όλοι ενωμένοι είμαστε στο πλευρό τους

Δελτίο Τύπου

Οι εξελίξεις στη Θεσσαλία δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστες. Η καταστροφή που βιώνουν εκεί οι συμπολίτες μας είναι τεράστια και μας έχει όλους συγκλονίσει. 


Κανείς δεν μπορεί να μην επηρεαστεί από το δράμα που βιώνουν εκεί οι συνάνθρωποί μας με τόσες απώλειες. 


Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ,η συμπαράσταση σε όλο αυτό τον κόσμο δεν μπορεί παρά να είναι η απόλυτη προτεραιότητα. 


Πιστεύω ότι σύντομα και ο Δήμος μας ,όπως δεκάδες άλλοι ανά την Ελλάδα, θα ξεκινήσει μία εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης ,ώστε να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών των πληγέντων.


Θα σας παρακαλούσα όλοι να συμμετέχετε σε μία τέτοια προσπάθεια.


Όλοι έχουμε βρεθεί δυστυχώς σε παρόμοιες δυσκολίες.


Αυτή τη φορά είμαστε εμείς που θα σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας.


Η αλληλεγγύη είναι το μεγαλύτερο όπλο που έχουμε στα χέρια μας ,για να αποδείξουμε πως η κοινωνία μας μπορεί να σταθεί στα πόδια της ακόμη και μετά από τόσο σοβαρά πλήγματα.


Όλοι ενωμένοι είμαστε στο πλευρό τους.

7 σχόλια:

  1. Νικολακη μην βιαζεσαι για να κερδισεις τις εντυπωσεις ηδη ο δημος εχει επικοινωνησει για το θεμα και περιμενουμε τις ανακοινωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκπρόσωπος τύπου του Δήμου είσαι; τότε να μιλάς επώνυμα λαλάκη

      Διαγραφή
  2. ανθρώπους ειδικούς στο Περιβάλλον και τις επιστήμες της φύσης έχεις στο ψηφοδέλτιο κύριε Νίκο ? ανέργους πολλούς οκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν γεμίσει όλα τα ψηφοδέλτια με Ανέργους αεργους και ανειδίκευτους.... οι οποίοι θέλουν να γίνουν κρατικοδιαιτοι...μόνο και μόνο για αυτό κατεβαίνουν... άνθρωποι που δεν έχουν να δείξουν κάτι σε προσωπικό επίπεδο πως θα έχουν να δείξουν κάτι για το κοινό καλο???

      Διαγραφή
    2. ενώ όλοι οι άλλοι έχουν πυρηνικούς επιστήμονες που δεν μπορεσαν τα απλά να κάνουν

      Διαγραφή
  3. Ο "Νικολακης " μια χαρα τα λεει σανοφαγε 7.05..ο δικος σου που αφησε το Αετοχωρι μια βδομαδα χωρις νερο.τελη Αυγουστου..τι φαση.?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστα,γιατί δεν έκανε αναλογη εκκληση ο Νικολακης,να βοηθησουμε το Αετοχώρι,να μη διψασουν;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365