Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Χρ. Μπάτσης: Καλές οι Φωτοβολίδες ανακοινώσεις όμως χάνεται η ουσία- ανθρωπιά - Δεν είναι όλα πολιτική

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Ενημερώνω τους δημότες της Αλμωπίας ότι έχω επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ Λάζαρο Κυριζογλου σχετικά με τα είδη πρώτης ανάγκης που θα χρειαστούν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί ο τόπος συγκέντρωσης και μετά ο τρόπος και που θα παραδοθούν ,σε ποιον Δήμο πχ.

Αυτή την στιγμή χρειάζονται μηχανήματα προκειμένου να καθαριστούν οι πλημμυρισμένες εκτάσεις. 

καλές οι Φωτοβολίδες ανακοινώσεις όμως χάνεται η ουσία- ανθρωπιά. 

Δεν είναι όλα πολιτική 

Αναμένω ενημέρωση, κεντρική όπως και πολλοί άλλοι Δήμοι

14 σχόλια:

  1. Κύριε Μπατσή καμια ουσια και καμία ανθρωπιά δεν χάνεται να είστε σίγουρος! Μια παρότρυνση δημοσιεύτηκε από τον Κ. Παρουτογλου αλλά οποίος έχει τη μύγα μυγιαζεται λένε στο χωριό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1ον: καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι και στην Αλμωπία για κάτι τέτοιο.Αυτά τα φαινόμενο θα μας έρθουν κι εδω.Τι υποδομές έχουμε? ποιός καθαρίζει τα φρεάτια τώρα που μπορούμε? όταν θα βρεχει είναι αργα.
    2ον:Έχει ο Δήμος το κατάλληλο προσωπικό και την οργάνωση που πρέπει?
    ρωτάω εγω ο απλος δημότης πχ τον αρμόδιο αντιδήμαρχο: Πόσα φρεάτια έχει η πόλη της Αριδαίας? ξέρουμε ακριβώς ή στο περίπου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε εμας θα καθαρισεις τπτ η σε κανα μηνα θα παρακαλαμε εδω για αγαθα απο αλλους νομους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειπε και μετα σιωπησε. Που ο ιδιος τα κανει ολα πολιτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδαμε τι έγινε δήμαρχε και εδώ στα ψαράδικα μην ξεχνάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό κανονικά έπρεπε να το σκεφτείς εσύ πριν το γράψει ο παρούτογλου αλλά που μυαλό κοιτάς να κερδίσεις στις εκλογές με τις ψευτο εντυπώσεις σου,,, όταν έρθει η ώρα της Αριδαίας θέλω να σε δω τι θα κάνεις Χρήστοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν σου λένε τα αυτονόητα εσύ τα βλέπεις φωτοβολίδες.. όπως και οι πλημμύρες στην Αριδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πλήρες ψηφοδέλτιο στον Δήμο γιατί δεν το ανακοινώνει;;; υπάρχει καμιά βόμβα ή το φυτίλι έσβησε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον ξέχασες τι είχε γίνει στην δική σου πόλη με τις βροχές! Αν γράψεις στο Google ΑΡΙΔΑΙΑ θα στο βγάλει κατευθείαν. Γι αυτό φοβάται ο κόσμος Χριστο γιατί πρόληψη μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χθες έγινε η γενική συνέλευση των Λουτρών,ίσως η κορυφαία συνεδρίαση της χρονιάς.Αποντες Μπινος,Παρουτογλου,γιατί,γιατί γιατί.....και θέλετε να διοικήσεις και τον Δήμο.Γιατι δεν ήρθατε,να καταγγειλετε την κακοδιοίκηση,τις απευθείας αναθέσεις,τα ρουσφέτια στα Λουτρά...μήπως γίναν όλα νόμιμα;οφείλετε μια εξήγηση στους δημότες,ειδαλως είστε κοινοί συκοφάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365