Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σκύδρας: Άλλους πέντε υποψήφιους ανακοίνωσε η Μαρία Παπαδοπούλου

Δείτε τις αναρτήσεις της υποψήφιας Δημάρχου Σκύδρας

Δείτε τις αναρτήσεις της υποψήφιας Δημάρχου Σκύδρας:

Σουμελίδης Ιωάννης

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !! 

Ο  Σουμελίδης Ιωάννης ο «Δάσκαλος», 92 ετών, ο γηραιότερος υποψήφιος της Αλλαγής Σκυτάλης!!

Κατάγεται από το Φανό Αμυνταίου !

Από το 1963 έως το 1969 ήταν δάσκαλος στο Δημοτικό σχολείο Σανδαλίου !

Από το 1969 έως το 1976 ήταν δάσκαλος στο Δημοτικό σχολείο Καλής και ο άνθρωπος που έκανε το σχέδιο μελέτης σε συνεργασία με τους πολιτικούς μηχανικούς της τότε Νομαρχίας Πέλλας για τη δημιουργία του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Καλής !

Από το 1974 έως και το 1986 ήταν δάσκαλος σε σχολεία της Θεσσαλονίκης !

Έχει επιτελέσει πρόεδρος δασκάλων στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Έδεσσας και προϊστάμενος γενικής επιθεώρησης Θεσσαλονίκης !

Μετά το 1986 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην μεταποίηση τροφίμων στον Δήμο Σκύδρας !

Τα τελευταία περίπου 20 χρόνια κατοικεί μόνιμα στον Προφήτη Ηλία !

Ο  Σουμελίδης Ιωάννης παρά την ηλικία του είναι αεικίνητος και ακούραστος, έχει την εμπειρία να διακρίνει όλα τα κακώς κείμενα και τη διάθεση να προσφέρει στο κοινονικό σύνολο τις ιδέες και τις γνώσεις του γι αυτό μπαίνει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μενήιδος!!


Θεοδωρίδης Νικόλαος 


«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε ! 

Ο Θεοδωρίδης Νικόλαος του Γεωργίου και της Βασιλικής, πατέρας δύο παιδιών ! 

Γεννήθηκε στη Επισκοπή Ημαθίας και μετακόμισε στη Σκύδρα πριν από περίπου 30 χρόνια ! 

Έχει εργαστεί και συνεχίζει έως και σήμερα ως ιδιωτικός υπάλληλος στις βιομηχανίες της ευρύτερης περιοχής !

Ο Θεοδωρίδης Νικόλαος από το 2000 έως και το 2017περίπου ήταν ενεργό μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων που φοιτούσαν τα παιδιά του !

Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος στην Αθλητική Ακαδημία Σκύδρας !

Γραμματέας και Αντιπρόεδρος στην Εθελοντική Ελληνική Διασωστική Ομάδα Σκύδρας που σήμερα παρακμάζει !

Λάτρης του εθελοντισμού με αλτρουιστικό πνεύμα είναι έτοιμος να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο!

Η αγάπη του για το δήμο Σκύδρας , τον Δήμο που μεγάλωσε τα παιδιά του, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφιος Δημοτικός  Σύμβουλος !!


Ραλλού Περπερίδου


«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε ! 

Η Ραλλού Περπερίδου του Σπύρου και της Ζωής!

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη από γονείς Σκυδραίους και στην παιδική της ηλικία επέστρεψαν στην Σκύδρα !

Είναι πτυχιούχος της Γεωπονικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακού στο Μάρκετινγκ σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας !

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στην Αγγλία, σε διοικητικές και ερευνητικές εργασίες ! Στην Ελλάδα εργάστηκε στην εκπαίδευση και ως Γεωπόνος στον Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων !

Ανέλαβε να συνεχίσει με αγάπη την παράδοση της οικογένειάς της στην παρασκευή καφέδων και να συνεισφέρει στον τόπο !

Η Ραλλού Περπερίδου αποκόμισε χρήσιμες εμπειρίες από την ποιότητα ζωής των πολιτών μιας χώρας της δυτικής Ευρώπης, τις οποίες τις κάνει ιδέες και προτάσεις για βελτίωση της ποιότητας ζωής, της καθημερινότητας των συμπολιτών μας αλλά και την ανάπτυξη του τόπου !

Μέσα από τις σπουδές και τις επαγγελματικές της δραστηριότητες έμαθε να ακούει τους ανθρώπους, να συζητάει τα προβλήματά τους και να προσπαθεί να βοηθήσει !

Η Ραλλού Περπερίδου ακολουθώντας το πρότυπο του αείμνηστου πατέρα της Σπύρου έμαθε να σέβεται, να αγαπάει και να νοιάζεται τους συνανθρώπους μας !

Χαίρεται να προσφέρει βοήθεια και λύσεις και είναι ωφέλιμο να συμμετέχει στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου, για να ζούμε σε έναν δήμο που αναπτύσσεται και που σέβεται τις ανάγκες των πολιτών του!

Με πολλή αγάπη και όρεξη να προσφέρει στον τόπο της μπαίνει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σκύδρας!!


Γιάγκος Ιωάννης 


«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !  

Ο Γιάγκος Ιωάννης του Σωτηρίου και της Σταυρούλας,  σύζυγος της Δέσποινας Τελπεσίδου και πατέρας δύο παιδιών του Θανάση και του Σωτήρη ! 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μάνδαλο ! 

Είναι επαγγελματίας αγρότης και παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας !

Έχει υπάρξει μέλος της διοίκησης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μανδάλου «Η Πρόοδος» !

Στόχος του η λύση των καθημερινών προβλημάτων του χωριού του !

Η διαρκής ανάγκη του για προσφορά στο χωριό του και στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για το δήμο Σκύδρας , τον Δήμο που μεγάλωσε, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφιος Τοπικός  Σύμβουλος Μανδάλου  !!


Στολικίδης Δημήτρης


«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !  

Ο Στολικίδης Δημήτρης του Κυριάκου και της Ελευθερίας, σύζυγος της Άννας,  γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σκύδρα! 

Είναι Διπλωματούχος Τεχνολόγος Ακτινολόγος με βεβαίωση μετεκπαίδευσης του Γ.Ν. Παπαγεωργίου στον μαγνητικό τομογράφο !

Είναι Διπλωματούχος Νοσηλευτής Χειρουργείου με βεβαίωση μετεκπαίδευσης του Γ.Ν. Παπανικολάου στα χειρουργεία Νευροχειρουργικής !

Κάτοχος Πιστοποιητικών επιμόρφωσης από το ΚΕΔΙΒΙΜ στην «Τραυματιολογία Σπονδυλικής Στήλης» καθώς και στην «Επείγουσα Ιατρική» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών !

Ανήσυχο πνεύμα δεν έμεινε στάσιμος αλλά απέκτησε Πιστοποιητικό επιμόρφωσης του Πάντειου Πανεπιστημίου στην «Διοίκηση Μονάδων Υγείας».

Σήμερα είναι δευτεροετής φοιτητής στο τμήμα «Δημόσιας Διοίκησης» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου !

Έχει εργαστεί στον τομέα υγείας στον ιδιωτικό χώρο !

Λόγω επαγγέλματος αλλά και χαρακτήρα έχει μάθει να προσφέρει με αλτρουισμό !

Αυτό θέλει να κάνει και για τη Σκύδρα, την πόλη που τον γέννησε και μεγάλωσε, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Σκύδρας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365