Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Έγκαίνια στο εκλογικό κέντρο της Αλλαγής Σκυτάλης για τη Σκύδρα!!

Δελτίο Τύπου

Η υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας Μαρία Παπαδοπούλου ανακοίνωσε και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης. 


Το εκλογικό κέντρο της Αλλαγής της Σκυτάλης για τη Σκύδρα βρίσκεται στο χώρο του πρώην Κτηματολογίου και πρώην Αγροτικής Τράπεζας στην οδό Αργυρουπόλεως 16 και θα χρησιμεύσει ως κόμβος για τους πολίτες ώστε να έρθουν σε επαφή με τους υποψηφίους της παράταξης.

Η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης αναφέρει: « Προσκαλούμε κάθε πολίτη της Σκύδρας να έρθετε μαζί μας στο εκλογικό μας κέντρο όπου μπορείτε:


- Να γνωρίσετε τους υποψηφίους: Να εμπλακείτε σε ουσιαστικές συζητήσεις με τους  υποψηφίους μας, ο καθένας από τους οποίους είναι πρόθυμος να μοιραστεί το όραμά του για την πόλη μας και να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

- Να εξερευνήσετε το όραμά μας: Ανακαλύψτε το αναπτυξιακό πλάνο της Αλλαγής Σκυτάλης για τη Σκύδρα, το οποίο βασίζεται στη συμμετοχικότητα, τη βιωσιμότητα και την πρόοδο, και δείτε πώς ευθυγραμμίζεται με τις δικές σας φιλοδοξίες για την πόλη μας.

- Να συμμετέχετε: Μάθετε για τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να λάβετε μέρος ενεργά στην εκστρατεία μας, από τον εθελοντισμό μέχρι την ανταλλαγή ιδεών και προβληματισμών».


«Προσκαλούμε κάθε πολίτη της Σκύδρας να έρθει μαζί μας στο εκλογικό μας κέντρο και να γίνει αναπόσπαστο μέρος αυτού του μετασχηματιστικού ταξιδιού. Μαζί, θα μεταδώσουμε τη δάδα της ηγεσίας, φωτίζοντας μια πορεία προς ένα πιο ζωντανό, ευημερούν και χωρίς αποκλεισμούς μέλλον για την πόλη της Σκύδρας» δηλώνει η υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Παπαδοπούλου.


Το εκλογικό κέντρο της παράταξης Αλλαγής Σκυτάλης λειτουργεί καθημερινά 10.00-14.00 και 18.00-22.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365