Ένας αποφασιστικός και ψυχωμένος Ακρίτας Σωσάνδρας λύγισε την αντίσταση του μέχρι σήμερα πρωτοπόρου Απόλλωνα Κρ. Βρύσης με σκορ 2-1 και τον έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας, σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Η αναμέτρηση ήταν πολύ καλή και οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν ψυχωμένα, δεν πτοήθηκαν από το εις βάρος τους σκορ και το αριθμητικό μειονέκτημα και πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις ευκαιρίες τους, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που με την εμφάνιση τους δεν δικαιολόγησαν την υψηλή τους θέση στην βαθμολογία, ωστόσο δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο και μόνο μετα το ημίωρο οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να γίνονται πιεστικοί και μάλιστα κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 36’ όταν ο Γιόνδης εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και αφού πέρασε τον Καραγιαννίδη, έστειλε την μπάλα στην κενή εστία για να γίνει το 0-1 και σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, ήρθε και η αποβολή του Μποζίνη στο 42’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να δυσκολέψει περισσότερο τα πράγματα.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μη έχοντας να χάσουν κάτι, αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, έψαξαν την ισοφάριση με αντεπιθέσεις και σχετικά νωρίς στο 50’ ο Παπαδόπουλος βγήκε στον κενό χώρο και με πλασέ, έφερε το ματς στα ίσα γράφοντας το 1-1 και λίγο αργότερα στο 65’ εντελώς ανέλπιστα έφτασαν στην ανατροπή, εκμεταλλευόμενοι τραγικό λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων και ο Παπαδόπουλος και πάλι με γυριστό σουτ έγραψε το 2-1 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.
Από το σημείο αυτό και μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν έντονα, έψαξαν την ισοφάριση και είχαν αρκετές ευκαιρίες ακόμη και για την ανατροπή, αλλά σκόνταψαν στον εκπληκτικό Καραγιαννίδη που πραγματοποίησε σωρεία φοβερών επεμβάσεων και ουσιαστικά χάρισε την νίκη στους γηπεδούχους.
Αρκετά καλή η διαιτησία των κ.κ Ραμπούση, Μιχάλογλου, Ασλανίδη.
Συνθέσεις:
Ακρίτας: (Γιώργος Γιαννούλτσης)
Καραγιαννίδης Γρ., Χρηστίδης, (53’ Πέικος), Κουντουράς, Τσόρμπας Ε., Μποζίνης, Κοντακτσής, Τζάτσης, (53’ Δαμιανίδης), Ντόγκαρης, (90’+3’ Μπίνος), Παπαδόπουλος, (81’ Νάνος), (90’+3’ Καραγιαννίδης Γ.), Θωμάς Ε., Χαλκίδης.
Απόλλων: (Δημήτρης Βοτάρης)
Δομουχτσίδης, Γιαλαμούδης, Παπαδόπουλος Γ., (70’ Σκαπέρδας), Γαβριηλίδης, Σέρα, Τζήμας, Πλατσιώτας, (70’ Κουκούδας), Τσερρίκου, (61’ Ξανθόπουλος), Γιόνδης,Ταουσιάνης, Χατζηαλεξιάδης.
Σωσάνδρα - διαιτησία 2-1 φιλακια πριγκίπισσα 😘
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι χωρίς διαιτησία και με αριθμητικό μειονέκτημα ανατροπή, γιατί αυτός είναι ο ακριτας που ξέρουμε
ΑπάντησηΔιαγραφήΌταν οι επόπτες σταματήσουν να γυρνάνε και να βρίζουν τότε θα σταματήσουμε να τους πετάμε νερο
ΑπάντησηΔιαγραφήΚόψε τα σκληρά σ έχουν πειράξει επικίνδυνα.....
Διαγραφή8:04 την αλλη φορα κοιτα να παιξεις πιο καλα...για να μην δημιουργηθουν προβληματα.ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΡΟΠΙΤΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΔιαγραφήΣε έχει φάει το χειροκίνητο παίξιμο....παρτο αλλιώς έχεις καεί σου λέω....χχαχχαχαχαχχα
ΔιαγραφήΜε τον πάγκο της βρύσης να είναι όρθιος σε κάθε έξω μπαλιά με τον επόπτη να γελάει τάχα μου σε κάθε και καλά οφσαιτ της Σωσάνδρας του πρώτου ημιχρόνου απλά παραδεχτείτε το έχουν κόμπλεξ με την Καράτζοβα και με την Σωσάνδρα δεν πειράζει ούτε έτσι θα πάρετε ματς φιλάκια στην βρυσούλα
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχετε δει ματς στην Σωσάνδρα να φεύγει κανείς ευχαριστημένος φιλοξενούμενος η όχι με την διαιτησία ας μην λέμε τα αυτονόητα
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι εχουμε δει αν εσυ εισαι κομπλεξαρας και δεν μπορεις να παραδεχτεις την ηττα σου δεν φταιμε εμεις!!αντε πολυ θρασος εχετε μερικοι μερικοι....
ΔιαγραφήΩραι
ΑπάντησηΔιαγραφήΈξω φυσάει αέρας κι όμως μέσα μου,με στην Σωσανδρα δεν περνάς πριγκιπέσσα μου
ΑπάντησηΔιαγραφήΜα ειναι δωρο αδωρον να αλλαξεις χαρακτηραααααα........
ΔιαγραφήΘέλω να δω τι θα πει ο βοταρης αύριο για το ματς
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο μονο κακο ηταν οτι δεν εγινε ενος λεπτου σιγη!!απαρεδεκτοι...
ΑπάντησηΔιαγραφή