Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Ευχαριστήριο Γιάννη Θεολόγου στους άντρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας

Ευχαριστήριο

Ευχαριστώ θερμά τους άντρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για την άμμεση επέμβαση τους και την αυταπάρνηση που έδειξαν στην κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε σε δύο σπίτια, (ευτυχώς ακατοίκητα) στην Τ.Κ. Νερομύλων,  καθώς και τον κύριο Κυριάκο Ιωάννου (χειριστή gcb τσάπας) που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μου στις 03:00πμ ξημερώματα Πρωτοχρονιάς και βοήθησε στην κατάσβεση  και στο γκρέμισμα επικίνδυνων τοίχων και διάνοιξη του δρόμου έτσι ώστε να μπορούν να περνουν τα πυροσβεστικά οχήματα.

 Τέλος να ευχαριστήσω και τους χωριανούς που αντιλήφθηκαν τη φωτιά και ειδοποίησαν εγκαίρως την πυροσβεστική καθώς και τους εθελοντές που βοήθησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς με αποτέλεσμα τον περιορισμό και το σβήσιμο της φωτιάς που λίγο έλειψε να κάψει το μισό χωριό .

2 σχόλια:

  1. Ωραία αυτά τα φτιαχτά για αυτοπροβολή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία γιατί έκανε τη δουλειά της.
    Η νέα δημοτική αρχή, άρχισε τις μ@λ@κίες με σκοπό την αυτοπροβολή της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365