Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Κυριλίδης: Το μόνο που μπορεί να προτείνει η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι flyover από Σκόπια προς Θεσσαλονίκη

Δελτίο Τύπου

Με αφορμή την εκλογή μελών στην περιφέρεια σχετικά με τις επιτροπές, η εγκύκλιος του υπουργείου εσωτερικών φιμώνει τις παρατάξεις μας. 


Η διοίκηση της περιφέρειας θα αναγκαστεί να συζητάει με τις παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ,  η μόνη πρόταση που έχουν να κάνουν αυτές οι παρατάξεις είναι η δημιουργία flyover από τα Σκόπια στην Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να να επικοινωνούν συχνότερα με τα αδέρφια τους στα Σκόπια. Ακόμη, σε ερώτηση που έθεσα  σχετικά με τον μηχανισμό της περιφέρειας για την έντονη κακοκαιρία αλλά και για την μέριμνα της τάφρου 66 ,δεν έλαβα καμία ουσιαστική απάντηση. Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι η τάφρος 66 είναι παραμελημένη αρκετά έτη. 


Ελπίζουμε να μην θρηνήσουμε θύματα και να μην υπάρξουν καταστροφές καλλιεργειών και σπιτιών λόγω κακοκαιρίας.


Δήμος Κυριλίδης

Επικεφαλής "Μακεδονία Μπροστά"

Περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365