Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

15 χρόνια κάθειρξη στην 30χρονη μητέρα που πέταξε το βρέφος της στον Αλιάκμονα - Στα Γιαννιτσά η δίκη

Στα Γιαννιτσά η δίκη

Ποινή των 15 ετών επιβλήθηκε στην 30χρονη από την Βέροια που καταδικάστηκε επειδή πέταξε το 11 μηνών μωρό της στον ποταμό Αλιάκμονα. 


Σύμφωνα με το δικαστήριο των Γιαννιτσών, όπου έγινε και η δίκη, η 30χρονη γυναίκα που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα είναι ένοχη για ανθρωποκτονία με μειωμένο καταλογισμό. 


Το χρονικό της τραγωδίας με την μητέρα που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα 

Η μητέρα με το μωρό της έφυγε από στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας που έμενε με τους γονείς της. Την επόμενη μέρα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι αλλά χωρίς το 11μηνών βρέφος. 


Η ίδια η 30χρονη αποκάλυψε ότι έριξε το μωρό στα νερά του Αλιάκμονα το οποίο εντόπισαν οι αρχές χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στη συνεχεια το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 


Η καταδικασμένη πλέον 30χρονη φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα καθώς και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365