Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Επίσκεψη Ομοσποδιακού προπονητή και Ολυμπιονίκη στον ΑΣ Αριδαία παρουσία Δημάρχου και Αντιδημάρχων (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 14 Φεβ 2024 ύστερα από πρόσκληση του συλλόγου μας Α.Σ.Α.ΑΡΡΙΔΑΙΟΣ είχαμε την τιμή και την χαρά να έχουμε μαζί μας,στο κλειστό προπονητηριο ΔΑΚ Αριδαίας,τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Τοξοβολίας Κο Νασούλα Αλέξανδρο και την Ολυμπιονίκη Τοξοβολίας Κα Ψάρρα Ευαγγελία.

Η επίσκεψη τους ήταν επίσημη και εγκεκριμένη από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας (ΕΟΤ) λόγω της μέχρι τώρα επιτυχημένης πορείας του Συλλόγου μας,προκειμένου να βοηθηθούν όλοι οι αθλητές μας, εκ των οποίων οι έξη (6) συμμετέχουν στους επερχόμενους αγώνες Πρωταθλήματος Ελλάδος,την μεγαλύτερη διοργάνωση στην οποία αγωνίζονται για τον τίτλο του Πρωταθλητή μόνο οι καλλίτεροι Τοξοβόλοι της Ελλάδος.

Κατά την διάρκεια της προπονήσεις η οποία διήρκεσε περίπου 3 ώρες μας επισκέφτηκαν τιμώντας μας με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αριδαίας Κος Παρουτογλου Νικόλαος και οι Αντιδήμαρχοι Κοτσοπουλος Δημητριος,Τσαρκνιας Πέτρος και Ολλανδεζου Όλγα.

Αφού συστήθηκαν και γνωρίστηκαν με τους καλεσμένους μας συζητήσαμε τις  προοπτικές και τις δυνατότητες αναπτύξεως και του αθλήματος της Τοξοβολίας στην περιοχή μας.Ιδιαιτερη σημασία δόθηκε στην δημιουργία ανοικτού Προπονητηριου Τοξοβολίας στην Αριδαία και η καθιέρωση ετήσιου διεθνούς αγώνα Τοξοβολίας (GRAND PRIX) στην περιοχή μας.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Κος Κοτσοπουλος δοκίμασαν βολές με τα τόξα με ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία και τους προτάθηκε να υπογράψουν δελτίο στον Σύλλογό μας !!!




















1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365