Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Άλωσε και τους Προμάχους ο ΝΠΣ Σκύδρας

Άλωσε και τους Προμάχους ο ΝΠΣ Σκύδρας 

Με το διπλό απέδρασε από τους Προμάχους ο ΝΠΣ Σκύδρας, που επικράτησε με σκορ 4-1 του τοπικού ΑΣ και συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα έχοντας μάλιστα μαξιλαράκι ασφαλείας 5 βαθμών.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο, που δυσκόλεψε τις δύο ομάδες, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίποντο, παρότι οι γηπεδούχοι πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση κατά διαστήματα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 16’ με εκτέλεση πέναλτι του Κυζιρίδη και στο 

40’ ο Μουρατίδης με κεφαλιά ζευγάρωσε τα τέρματα των πρωτοπόρων.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 54’ ο Καλογιάννης μείωσε σε 1-2 που απέφυγε και τον τερματοφύλακα,δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν πτοήθηκαν και αφού στο 69’ ο Καραδήμος νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον νεαρό πορτιέρο Χατζή, που ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων, στο 80’ ο Ελέζι Γ. με σουτ εκμεταλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων και έγραψε το 1-3 διώχνοντας το άγχος των φιλοξενουμένων, που έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους στο 90+3 με τον Γάτσο να πετυχαίνει το ωραιότερο τέρμα της αναμέτρησης, με ψηλοκρεμαστό σουτ, από το ύψος της περιοχής.


Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Τρυψιάνη, Τσαλκάνη, Μανωλάκη.


Συνθέσεις:

ΑΣ Πρόμαχοι: (Γιώργος Μπογδάνης) 

Χατζής, Τανούρης, Σέλκος, (46’ Τσίπι), Νάνος, Παμπόρης Μ., Ίσκος, Άτζος, Καλογιάννης, Νέμτσης, (78’ Συμεωνίδης), Σατζάκης, (71’ Αναστασιάδης), Λιάμπας, (55’ Παμπόρης Γ.).


ΝΠΣ Σκύδρας: (Σπύρος Κουλούρης)

Πιστοφίδης, Μερτζάνης, (60’ Στεφάνου), Κωνσταντινίδης, Γάτσος, Τάντης, Στογιαννίδης, (88’ Τουρλόμης), Καραδήμος, Μιχαηλίδης, Ελέζι Γ., , Κυζιρίδης, (46’ Ελέζι Ν.), Μουρατίδης, (88’ Λαζαρίδης).

3 σχόλια:

  1. Σιγά που δε θα έδινε πέναλτι για τη Σκύδρα πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοβερή ομάδα της Σκύδρας . πάντα έτσι ξεκινάνε και σε 2 χρόνια δεν θα έχουν ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365