Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Παρούσα στον ετήσιο χορό του συλλόγου Συμβαδί-ζω η Μαρία Παπαδοπούλου

Δείτε την ανάρτηση

Παρούσα χθές ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης»  για τον Δήμο Σκύδρας μαζί με μέλη του συνδυασμού παλιά και νέα στον πρώτο ετήσιο χορό του συλλόγου Συμβαδί-ζω στο Pella Palace! Ήταν όλα υπέροχα ! 

Συνομιλήσαμε με τους παρευρισκόμενους , φίλες και φίλους από τα παλιά ,αφουγκραστήκαμε τα προβλήματα , τις ανησυχίες τους αλλά και τις ιδέες τους! Χορέψαμε με την ψυχή μας! Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα απολαύσαμε  τον  αγαπημένο μου φίλο μάγο της λύρας Ματθαίος Τσαχουρίδης / Matthaios Tsahouridis που μας συνδέει φιλία ετών , με τους Giorgos Kortsinidis , Kostas Patrikas και Sakis Sotiriadis και την ορχήστρα του Ραφαήλ Καραγιώργου !

Συμβαδίζω σημαίνει συμπορεύομαι , βαδίζουμε μαζί, ακολουθώ κάποιον με τον ίδιο ρυθμό , ώστε να εξελίσσομαι ταυτόχρονα μ αυτόν*, μας λέει χαρακτηριστικά ο Σύλλογος ! 

Και εμείς ως «Αλλαγή Σκυτάλης» για το Δήμο Σκύδρας δηλώνουμε δυναμικά ΠΑΡΟΝ!

Στους ούτε δυο μήνες παρουσία μας ως μείζονα αντιπολίτευση Δήμου Σκύδρας καταθέσαμε προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον Διοικητή του ΑΤ Σκύδρας για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. 

Συγκεκριμένα :

·Απαλλαγή τελών σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου 

Τροφεία παιδικών σταθμών , Τέλη καθαριότητας , Τέλη άρδευσης , Ταπ , Τέλη νεκροταφείου κ.α. (εδώ σας προτρέπω στην συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου για να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας .. δείτε τι μας είπαν..🤔)

·Πρόσθετες θέσεις πάρκινγκ σε κάθε οδό και συγκεκριμένα μπροστά σε ιατρούς , φυσιοθεραπευτές , ιατρικά κέντρα και γυμναστήρια .

·Συντήρηση και σήμανση σε όλες τις ράμπες πεζοδρομίων και δημιουργία νέων .

·Όπου υπάρχει διάβαση πεζών να δημιουργηθούν ράμπες πρόσβασης στο πεζοδρόμιο. (ξεκίνησε άμεσα αυτό και χαιρόμαστε ιδιαίτερα !)

Στόχοι μας για το άμεσο μέλλον:

·ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και Δημιουργία ΚΔΑΠ -μεα στην περιφέρεια Μενιήδας και στην περιφέρεια Σκύδρας( τ ακούμε χρόνια .. δεν τα βλέπουμε ..)

·Ψηφιακή προσβασιμότητα σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Σκύδρας 

·Συνέργειες για τα άτομα με αναπηρία με τα άτομα με αναπηρία 

·Εργασία και απασχόληση ατόμων με αναπηρία σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Σκύδρας.

Συγχαρητήρια στο ΔΣ πρωτίστως για την προσφορά τους και δευτερευόντως  για την άρτια εκδήλωση! Η επιλογή του καλλιτεχνικού προγράμματος καταπληκτική ! 

Σας ευχαριστούμε για την θερμή υποδοχή σας ! Με υγεία και του χρόνου πάλι μαζί !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365