Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Πέλλας και στον ετήσιο χορό του Ακρίτα Σωσανδρας ο Νίκος Παρούτογλου (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας:

Εχθές είχα την χαρά να παρευρεθώ με συνεργάτες μου , στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Πέλλας και στον ετήσιο χορό του Ακρίτα Σωσανδρας.


-Το επιμελητήριο Πέλλας ,έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες για την τόνωση της επιχειρηματικότητας ,αλλά πάντα θα χρειάζεται το κάτι παραπάνω. Θεωρώ πως ο διάλογος όλων των φορέων όπως,  κράτος, περιφέρεια, επιμελητήριο και δήμος κρίνεται επιβεβλημένη. 


-Η ομάδα του Ακρίτα γράφει την δική της ιστορία.  Διοικούν άνθρωποι με όραμα,  αποτελεσματικοί και πάνω από όλα,  ασυμβίβαστοι . Επίμαχο θέμα,  η κερκίδα,  για την οποία θα εξαντλησουμε όλα τα περιθώρια βελτίωσης της μελέτης . 


Σκοπός μας είναι,  να βοηθήσουμε έμπρακτα τις ομάδες τις περιοχής και να σχεδιάσουμε ένα ολοκληρωμένο αθλητικό προϊόν!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365