Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ο Καρασμάνης της ΝΔ προσμετρήθηκε στα ναι ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι καταψήφισε

Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι την Παρασκευή θα εκδόσει ανακοίνωση

Αναμένεται ο ισχυρισμός του να επιβεβαιωθεί από τις υπηρεσίες της Βουλής.


Μικρή αλλαγή στην κατανομή της ψηφοφορίας για τα ομόφυλα ζευγάρια φαίνεται πως προκύπτει μετά από δηλώσεις του βουλευτή Πέλλας της ΝΔ Γιώργου Καρασμάνη.


Συγκεριμένα σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καρασμάνης σε επικοινωνία του με δημοσιογράφους ενημέρωσε ότι καταψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ από λάθος προσμετρήθηκε η ψήφος του στα ναι.


Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι την Παρασκευή θα εκδόσει ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώνει σχετικά, ενώ παράλληλα αναμένεται από τις αρεμόδιες υπηρεσίες της Βουλής να επιβεβαιωθεί ο ισχυρισμός του. Εάν συμβεί αυτό τότε τα ναι μειώνονται από 176 σε 175 και τα όχι αυξάνονται από 20 σε 21.

1 σχόλιο:

  1. ΒΡΕ παππού,ποιον νομίζεις οτι θα κοροϊδέψεις?έδωσες το ναι που ήθελε τ αφεντικό σου και τώρα βγάζεις αυτή την είδηση για να την λες όταν σε κράζουν στα χωριά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365