Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Δίπλα στη δράση του Joga Bonito Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Σαρακηνών

Δελτίο Τύπου

Στις 19 Φεβρουαρίου όταν ανέβηκε στη σελίδα του joga bonito στο Facebook για την "Μπουγάδα Αγάπης - Απλώνουμε Χαμόγελα" που διοργανώνει, δε γινόταν να μην τον υποστήριξη το σχολείο μας με συμμετοχή όλων των μαθητών Δημοτικού και Νηπιαγωγείου δημιουργώντας με φαντασία και χαρά μπλουζάκια που θα απλωθούν από τις 29 Μαρτίου και μέχρι τις 6 Μαρτίου στο χώρο της Ακαδημίας.


Είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια και δράση που "Απλώνει Χαμόγελα ". 


Το μήνυμα είναι ένα, ότι σε απλά και καθημερινά πράγματα αποτυπώνεται και διαδίδεται η έννοια της προσφοράς και αγάπης.


Για άλλη μια φορά πολλά συγχαρητήρια στο Joga Bonito για την πρωτοβουλία και σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν, όπως και στην συμβολική ενισχύσει που οποίος ήθελε συμμετείχε ώστε να μαζευτούν χρήματα για το Ειδικό Σχολείο Αριδαίας τοποθετώντας ένα λιθαράκι ακόμη στις δράσεις προσφοράς που κάνει πάντα το Joga Bonito.


Με εκτίμηση 

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 

και το εκπαιδευτικό προσωπικό 

Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Σαρακηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365