Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Το Planet Edessa στο Σχολείο Σαρακηνών (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Σχολείο Σαρακηνών & το Νηπιαγωγείο υποδέχτηκαν στην αυλή του Δημοτικού σχολείου το Φορητό Φουσκωτό Θόλο του Planet Edessa.


Πρόκειται για εναν εντυπωσιακα μεγαλο φουσκωτό θόλο! 

Με διάμετρο 10 μετρων καταλαμβανει ωφέλιμο χώρο περίπου 80 τ.μ. (όσο ένα διαμέρισμα) και μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό θεατών, ενω το εντυπωσιακό ύψος των 5,65 μέτρων (όσο δύο όροφοι πολυκατοικίας) προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα.  


Ο θόλος αποτελεί την "οθόνη " καθώς οι ταινίες 360ο και διαδραματίζονται σε την έκταση του. Ουσιαστικά πρόκειται για μια τεράστια ημικυκλική οθόνη,  επιφάνειας 156 μετρων! 

Λόγω του μεγέθους του, αλλά και του σύγχρονου εξοπλισμού που χρησιμοποιείται, η παρακολούθηση μιας ταινίας στην ημισφαιρική οθόνη 360ο, αποτελεί μία μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία!


Μετά την προβολή δύο ταινιών πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατά το οποίο οι μαθητές και οι μαθήτριες ενσωματώνουν καλύτερα τις γνώσεις που απέκτησαν από τις ταινίες, μέσω διαδραστικών δράσεων και παιχνιδιού.

Μία εντελώς διαφορετική εμπειρία για τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προβολές σε έναν άνετο, καθαρό και ευρύχωρο χώρο. 

Σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο θόλο, αυτός κάνει την διαφορά, σε όλα τα επίπεδα. Σε όσους είναι σε σκέψη να καλέσουν τον θόλο στην αυλή τους, προτείνουμε να το κάνουν δίχως δεύτερη σκέψη. 


Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 

πάντα με την υποστήριξη 

του εκπαιδευτικού προσωπικού 

του Δημοτικού Σχολείου & του Νηπιαγωγείου Σαρακηνών









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365